The Effect of Emission Trade on International Environmental Agreements

ForlagØkonomisk Institut, Handelshøjskolen i Århus
StatusUdgivet - 1999
NavnWorking Paper, 99-14

Boom, J. T. (1999). The Effect of Emission Trade on International Environmental Agreements. Århus: Økonomisk Institut, Handelshøjskolen i Århus. Working Paper, 99-14
Boom, J.T. / The Effect of Emission Trade on International Environmental Agreements. Århus : Økonomisk Institut, Handelshøjskolen i Århus, 1999. (Working Paper, 99-14).
@book{23962f006fcf11db81a9000ea68e967b,
title = "The Effect of Emission Trade on International Environmental Agreements",
author = "J.T. Boom",
year = "1999",
language = "Udefineret/Ukendt",
publisher = "{\O}konomisk Institut, Handelsh{\o}jskolen i {\AA}rhus",

Boom, JT 1999, The Effect of Emission Trade on International Environmental Agreements. Working Paper, 99-14, Økonomisk Institut, Handelshøjskolen i Århus, Århus.

The Effect of Emission Trade on International Environmental Agreements. / Boom, J.T.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - The Effect of Emission Trade on International Environmental Agreements

AU - Boom, J.T.

PY - 1999

Y1 - 1999

M3 - Rapport

BT - The Effect of Emission Trade on International Environmental Agreements

PB - Økonomisk Institut, Handelshøjskolen i Århus

CY - Århus

Boom JT. The Effect of Emission Trade on International Environmental Agreements. Århus: Økonomisk Institut, Handelshøjskolen i Århus, 1999. (Working Paper, 99-14).