Jan Meyer-Sahling, Kim Sass Mikkelsen, Christian Schuster

ByOslo
Periode06/09/201709/09/2017
Internetadresse

Meyer-Sahling, J., Sass Mikkelsen, K., & Schuster, C. (2017). The Causal Effect of Public Service Motivation on Ethical Behaviour in the Public Sector: Evidence from a Large-Scale Survey Experiment. Afhandling præsenteret på ECPR General Conference, Oslo, .
Meyer-Sahling, Jan ; Sass Mikkelsen, Kim ; Schuster, Christian. / The Causal Effect of Public Service Motivation on Ethical Behaviour in the Public Sector: Evidence from a Large-Scale Survey Experiment. Afhandling præsenteret på ECPR General Conference, Oslo, .
@conference{60c021f2195646dea03af7323afd0625,
title = "The Causal Effect of Public Service Motivation on Ethical Behaviour in the Public Sector: Evidence from a Large-Scale Survey Experiment",
author = "Jan Meyer-Sahling and {Sass Mikkelsen}, Kim and Christian Schuster",
year = "2017",
language = "English",
note = "ECPR General Conference ; Conference date: 06-09-2017 Through 09-09-2017",
url = "https://ecpr.eu/Events/EventDetails.aspx?EventID=96",

Meyer-Sahling, J, Sass Mikkelsen, K & Schuster, C 2017, 'The Causal Effect of Public Service Motivation on Ethical Behaviour in the Public Sector: Evidence from a Large-Scale Survey Experiment' Paper fremlagt ved ECPR General Conference, Oslo, 06/09/2017 - 09/09/2017, .

The Causal Effect of Public Service Motivation on Ethical Behaviour in the Public Sector: Evidence from a Large-Scale Survey Experiment. / Meyer-Sahling, Jan; Sass Mikkelsen, Kim; Schuster, Christian.

2017. Afhandling præsenteret på ECPR General Conference, Oslo, .

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftPaperForskning

TY - CONF

T1 - The Causal Effect of Public Service Motivation on Ethical Behaviour in the Public Sector: Evidence from a Large-Scale Survey Experiment

AU - Meyer-Sahling, Jan

AU - Sass Mikkelsen, Kim

AU - Schuster, Christian

PY - 2017

Y1 - 2017

M3 - Paper

Meyer-Sahling J, Sass Mikkelsen K, Schuster C. The Causal Effect of Public Service Motivation on Ethical Behaviour in the Public Sector: Evidence from a Large-Scale Survey Experiment. 2017. Afhandling præsenteret på ECPR General Conference, Oslo, .