The aroma profile of frozen green peas used for cold or warm consumption

Merete Hansen, Lars Porskjær Christensen, Henrik Byrial Jakobsen

Publikation: Kapitel i bog/rapport/konference-proceedingKonferencebidrag i proceedingsForskningpeer review

24 Downloads (Pure)
OriginalsprogEngelsk
TitelThe proceedings of the 9th Weurman Flavour Symposium : Frontiers of flavour science
RedaktørerP Schieberle, K-H Engel
Antal sider5
UdgivelsesstedGarching
ForlagDeutsche Forschungsanstalt für Lebensmittelchemie
Publikationsdato2000
Sider69-73
ISBN (Trykt)3-00-005556-8
StatusUdgivet - 2000
Udgivet eksterntJa
BegivenhedThe 9th Weurman Flavour Symposium Proceedings : Frontiers of Flavour Science - Garching, Tyskland
Varighed: 22. jun. 199925. jun. 1999

Konference

KonferenceThe 9th Weurman Flavour Symposium Proceedings
LandTyskland
ByGarching
Periode22/06/199925/06/1999

Citationsformater