The 16th Nordic Conference on Small Business Research

Kim Klyver (Redaktør), Torben Damgaard (Redaktør), Poul Rind Christensen (Redaktør), Majbritt Rostgaard Evald (Redaktør), Suna Løwe Nielsen (Redaktør)

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportAntologiForskning

OriginalsprogEngelsk
ForlagCenter for Småvirksomhedsforskning, Syddansk Universitet
StatusUdgivet - 2010

Klyver, K., Damgaard, T., Christensen, P. R., Evald, M. R., & Nielsen, S. L. (red.) (2010). The 16th Nordic Conference on Small Business Research. Center for Småvirksomhedsforskning, Syddansk Universitet.
@book{14995077ff884e1784d8b01a81f6f2d8,
title = "The 16th Nordic Conference on Small Business Research",
editor = "Kim Klyver and Torben Damgaard and Christensen, {Poul Rind} and Evald, {Majbritt Rostgaard} and Nielsen, {Suna L{\o}we}",
year = "2010",
language = "English",
publisher = "Center for Sm{\aa}virksomhedsforskning, Syddansk Universitet",

Klyver, K, Damgaard, T, Christensen, PR, Evald, MR & Nielsen, SL (red) 2010, The 16th Nordic Conference on Small Business Research. Center for Småvirksomhedsforskning, Syddansk Universitet.

The 16th Nordic Conference on Small Business Research. / Klyver, Kim (Redaktør); Damgaard, Torben (Redaktør); Christensen, Poul Rind (Redaktør); Evald, Majbritt Rostgaard (Redaktør); Nielsen, Suna Løwe (Redaktør).

Center for Småvirksomhedsforskning, Syddansk Universitet, 2010.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportAntologiForskning

TY - BOOK

T1 - The 16th Nordic Conference on Small Business Research

A2 - Klyver, Kim

A2 - Damgaard, Torben

A2 - Christensen, Poul Rind

A2 - Evald, Majbritt Rostgaard

A2 - Nielsen, Suna Løwe

PY - 2010

Y1 - 2010

M3 - Anthology

BT - The 16th Nordic Conference on Small Business Research

PB - Center for Småvirksomhedsforskning, Syddansk Universitet

Klyver K, (ed.), Damgaard T, (ed.), Christensen PR, (ed.), Evald MR, (ed.), Nielsen SL, (ed.). The 16th Nordic Conference on Small Business Research. Center for Småvirksomhedsforskning, Syddansk Universitet, 2010.