Testing Student’s Prerequisites

A Route to Increase Retention at the Engineering Programs?

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftKonferenceabstrakt til konferenceForskningpeer review

OriginalsprogEngelsk
Publikationsdato2014
StatusUdgivet - 2014
BegivenhedAssessment, Feedback and Learning Conference, University of Southern Denmark - University of Southern Denmark, Odense, Danmark
Varighed: 18. nov. 201318. nov. 2013

Konference

KonferenceAssessment, Feedback and Learning Conference, University of Southern Denmark
LokationUniversity of Southern Denmark
LandDanmark
ByOdense
Periode18/11/201318/11/2013

Schmidt, B. (2014). Testing Student’s Prerequisites: A Route to Increase Retention at the Engineering Programs?. Abstract fra Assessment, Feedback and Learning Conference, University of Southern Denmark, Odense, Danmark.
Schmidt, Bjarne . / Testing Student’s Prerequisites : A Route to Increase Retention at the Engineering Programs?. Abstract fra Assessment, Feedback and Learning Conference, University of Southern Denmark, Odense, Danmark.
@conference{99b3dbdcb7f84ff2b35d0cfa993872a8,
title = "Testing Student’s Prerequisites: A Route to Increase Retention at the Engineering Programs?",
author = "Bjarne Schmidt",
year = "2014",
language = "English",
note = "Assessment, Feedback and Learning Conference, University of Southern Denmark ; Conference date: 18-11-2013 Through 18-11-2013",

Schmidt, B 2014, 'Testing Student’s Prerequisites: A Route to Increase Retention at the Engineering Programs?' Assessment, Feedback and Learning Conference, University of Southern Denmark, Odense, Danmark, 18/11/2013 - 18/11/2013, .

Testing Student’s Prerequisites : A Route to Increase Retention at the Engineering Programs? / Schmidt, Bjarne .

TY - ABST

T1 - Testing Student’s Prerequisites

T2 - A Route to Increase Retention at the Engineering Programs?

AU - Schmidt, Bjarne

PY - 2014

Y1 - 2014

M3 - Conference abstract for conference

Schmidt B. Testing Student’s Prerequisites: A Route to Increase Retention at the Engineering Programs?. 2014. Abstract fra Assessment, Feedback and Learning Conference, University of Southern Denmark, Odense, Danmark.