Termvalg i fagtekster og maskinoversættelsesordbøger

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference-proceedingBidrag til bog/antologiForskning

TitelFagsproglig Kommunikation : Handelshøjskole Syds Jubilæumsskrift, Bind 3
RedaktørerAnnelise Grinsted
Vol/bind3
Udgivelses stedKøbenhavn
ForlagSamfundslitteratur
Publikationsdato1994
ISBN (Trykt)87-593-0503-7
StatusUdgivet - 1994
Udgivet eksterntJa

Weilgaard Christensen, L. (1994). Termvalg i fagtekster og maskinoversættelsesordbøger. I A. Grinsted (red.), Fagsproglig Kommunikation: Handelshøjskole Syds Jubilæumsskrift, Bind 3 (Bind 3). København: Samfundslitteratur.
Weilgaard Christensen, Lotte. / Termvalg i fagtekster og maskinoversættelsesordbøger. Fagsproglig Kommunikation: Handelshøjskole Syds Jubilæumsskrift, Bind 3. red. / Annelise Grinsted. Bind 3 København : Samfundslitteratur, 1994.
@inbook{5969b5a05f0811ddb1a1000ea68e967b,
title = "Termvalg i fagtekster og maskinovers{\ae}ttelsesordb{\o}ger",
author = "{Weilgaard Christensen}, Lotte",
year = "1994",
language = "Dansk",
isbn = "87-593-0503-7",
volume = "3",
editor = "Annelise Grinsted",
booktitle = "Fagsproglig Kommunikation",
publisher = "Samfundslitteratur",

Weilgaard Christensen, L 1994, Termvalg i fagtekster og maskinoversættelsesordbøger. i A Grinsted (red.), Fagsproglig Kommunikation: Handelshøjskole Syds Jubilæumsskrift, Bind 3. bind 3, Samfundslitteratur, København.

Termvalg i fagtekster og maskinoversættelsesordbøger. / Weilgaard Christensen, Lotte.

TY - CHAP

T1 - Termvalg i fagtekster og maskinoversættelsesordbøger

AU - Weilgaard Christensen, Lotte

PY - 1994