Teopædopgaven

- produkt og proces

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogFormidling

Resumé

Bogen giver bud på, hvad en teopædopgave er, og hvad den skal indeholde. Den viser, hvordan skriftlighed kan styrke ens didaktiske refleksioner og egen og kollegers praksis, og den viser, hvordan dette bedst foregår i dialog og samarbejde med andre.
En introduktion til, hvordan man arbejder fagligt funderet med teopædopgaven og til teopædopgaven som genre. Produktafsnittet diskuterer de centrale elementer i teopædopgaven, mens procesafsnittet har fokus på, hvordan skriftlige aktiviteter i pædagogikumforløbet kan lægge op til teopædopgaven.
Bogen henvender sig til kandidater, der står foran at skulle skrive teopædopgave, og til alle de aktører omkring kandidaten, der på forskellig måde indtager en vejlederrolle.
OriginalsprogDansk
ForlagBogforlaget Frydenlund
Antal sider114
ISBN (Trykt)9788772161280
StatusUdgivet - 8. aug. 2019

Emneord

  • teopædopgaven
  • pædagogikum
  • didaktik
  • skrivedidaktik

Citer dette

Hobel, P. (2019). Teopædopgaven: - produkt og proces. Bogforlaget Frydenlund.
Hobel, Peter. / Teopædopgaven : - produkt og proces. Bogforlaget Frydenlund, 2019. 114 s.
@book{822ebb13e34f48199d746702b69fed32,
title = "Teop{\ae}dopgaven: - produkt og proces",
abstract = "Bogen giver bud p{\aa}, hvad en teop{\ae}dopgave er, og hvad den skal indeholde. Den viser, hvordan skriftlighed kan styrke ens didaktiske refleksioner og egen og kollegers praksis, og den viser, hvordan dette bedst foreg{\aa}r i dialog og samarbejde med andre.En introduktion til, hvordan man arbejder fagligt funderet med teop{\ae}dopgaven og til teop{\ae}dopgaven som genre. Produktafsnittet diskuterer de centrale elementer i teop{\ae}dopgaven, mens procesafsnittet har fokus p{\aa}, hvordan skriftlige aktiviteter i p{\ae}dagogikumforl{\o}bet kan l{\ae}gge op til teop{\ae}dopgaven.Bogen henvender sig til kandidater, der st{\aa}r foran at skulle skrive teop{\ae}dopgave, og til alle de akt{\o}rer omkring kandidaten, der p{\aa} forskellig m{\aa}de indtager en vejlederrolle.",
keywords = "teop{\ae}dopgaven, p{\ae}dagogikum, didaktik, skrivedidaktik",
author = "Peter Hobel",
year = "2019",
month = "8",
day = "8",
language = "Dansk",
isbn = "9788772161280",
publisher = "Bogforlaget Frydenlund",

}

Hobel, P 2019, Teopædopgaven: - produkt og proces. Bogforlaget Frydenlund.

Teopædopgaven : - produkt og proces. / Hobel, Peter.

Bogforlaget Frydenlund, 2019. 114 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogFormidling

TY - BOOK

T1 - Teopædopgaven

T2 - - produkt og proces

AU - Hobel, Peter

PY - 2019/8/8

Y1 - 2019/8/8

N2 - Bogen giver bud på, hvad en teopædopgave er, og hvad den skal indeholde. Den viser, hvordan skriftlighed kan styrke ens didaktiske refleksioner og egen og kollegers praksis, og den viser, hvordan dette bedst foregår i dialog og samarbejde med andre.En introduktion til, hvordan man arbejder fagligt funderet med teopædopgaven og til teopædopgaven som genre. Produktafsnittet diskuterer de centrale elementer i teopædopgaven, mens procesafsnittet har fokus på, hvordan skriftlige aktiviteter i pædagogikumforløbet kan lægge op til teopædopgaven.Bogen henvender sig til kandidater, der står foran at skulle skrive teopædopgave, og til alle de aktører omkring kandidaten, der på forskellig måde indtager en vejlederrolle.

AB - Bogen giver bud på, hvad en teopædopgave er, og hvad den skal indeholde. Den viser, hvordan skriftlighed kan styrke ens didaktiske refleksioner og egen og kollegers praksis, og den viser, hvordan dette bedst foregår i dialog og samarbejde med andre.En introduktion til, hvordan man arbejder fagligt funderet med teopædopgaven og til teopædopgaven som genre. Produktafsnittet diskuterer de centrale elementer i teopædopgaven, mens procesafsnittet har fokus på, hvordan skriftlige aktiviteter i pædagogikumforløbet kan lægge op til teopædopgaven.Bogen henvender sig til kandidater, der står foran at skulle skrive teopædopgave, og til alle de aktører omkring kandidaten, der på forskellig måde indtager en vejlederrolle.

KW - teopædopgaven

KW - pædagogikum

KW - didaktik

KW - skrivedidaktik

M3 - Bog

SN - 9788772161280

BT - Teopædopgaven

PB - Bogforlaget Frydenlund

ER -

Hobel P. Teopædopgaven: - produkt og proces. Bogforlaget Frydenlund, 2019. 114 s.