Technology Entrepreneurship in Engineering Education

OriginalsprogEngelsk
Publikationsdatonov. 2017
StatusUdgivet - nov. 2017
BegivenhedResearch in Entrepreneurship and Small Business Conference: Relevance in Entrepreneurship Research - Lund, Sverige
Varighed: 15. nov. 201717. nov. 2017
Konferencens nummer: XXXI

Konference

KonferenceResearch in Entrepreneurship and Small Business Conference
NummerXXXI
LandSverige
ByLund
Periode15/11/201717/11/2017
Internetadresse

Kleine, K., Giones, F., & Tegtmeier, S. (2017). Technology Entrepreneurship in Engineering Education: An Action-Based Approach. Afhandling præsenteret på Research in Entrepreneurship and Small Business Conference, Lund, Sverige.
Kleine, Kari ; Giones, Ferran ; Tegtmeier, Silke. / Technology Entrepreneurship in Engineering Education : An Action-Based Approach. Afhandling præsenteret på Research in Entrepreneurship and Small Business Conference, Lund, Sverige.
@conference{247df10b597045e4964627c9fa58ace7,
title = "Technology Entrepreneurship in Engineering Education: An Action-Based Approach",
keywords = "Technology, Entrepreneurship, Education, engineering, Qualitative, Gioia method",
author = "Kari Kleine and Ferran Giones and Silke Tegtmeier",
year = "2017",
month = "11",
language = "English",
note = "Research in Entrepreneurship and Small Business Conference : Relevance in Entrepreneurship Research, RENT XXXI ; Conference date: 15-11-2017 Through 17-11-2017",
url = "http://www.rent-research.org/rent-xxxi",

Kleine, K, Giones, F & Tegtmeier, S 2017, 'Technology Entrepreneurship in Engineering Education: An Action-Based Approach' Paper fremlagt ved Research in Entrepreneurship and Small Business Conference, Lund, Sverige, 15/11/2017 - 17/11/2017, .

Technology Entrepreneurship in Engineering Education : An Action-Based Approach. / Kleine, Kari; Giones, Ferran; Tegtmeier, Silke.

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftPaperForskningpeer review

TY - CONF

T1 - Technology Entrepreneurship in Engineering Education

T2 - An Action-Based Approach

AU - Kleine, Kari

AU - Giones, Ferran

AU - Tegtmeier, Silke

PY - 2017/11

Y1 - 2017/11

KW - Technology

KW - Entrepreneurship

KW - Education

KW - engineering

KW - Qualitative

KW - Gioia method

M3 - Paper

Kleine K, Giones F, Tegtmeier S. Technology Entrepreneurship in Engineering Education: An Action-Based Approach. 2017. Afhandling præsenteret på Research in Entrepreneurship and Small Business Conference, Lund, Sverige.