Margrethe Foss Hansen

StatusUdgivet - 2017

Note vedr. afhandling

grad tildelt i 2016

Foss Hansen, M. (2017). Surgical treatment for urinary incontinence in women: Danish nationwide cohort studies. Syddansk Universitet. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet.
Foss Hansen, Margrethe . / Surgical treatment for urinary incontinence in women : Danish nationwide cohort studies. Syddansk Universitet. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, 2017.
@phdthesis{fe9bfa278cf34ce8ae19cd002910cee3,
title = "Surgical treatment for urinary incontinence in women: Danish nationwide cohort studies",
author = "{Foss Hansen}, Margrethe",
year = "2017",
language = "English",
publisher = "Syddansk Universitet. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet",

Foss Hansen, M 2017, Surgical treatment for urinary incontinence in women: Danish nationwide cohort studies. Syddansk Universitet. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet.

Surgical treatment for urinary incontinence in women : Danish nationwide cohort studies. / Foss Hansen, Margrethe .

Syddansk Universitet. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, 2017.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

TY - BOOK

T1 - Surgical treatment for urinary incontinence in women

T2 - Danish nationwide cohort studies

AU - Foss Hansen, Margrethe

PY - 2017

Y1 - 2017

M3 - Ph.D. thesis

BT - Surgical treatment for urinary incontinence in women

PB - Syddansk Universitet. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet

Foss Hansen M. Surgical treatment for urinary incontinence in women: Danish nationwide cohort studies. Syddansk Universitet. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, 2017.