Sundhedskulturelle bølger: Indledning til antologien

Henning Eichberg, Jørn Hansen, Per Jørgensen

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference-proceedingForord/efterskriftForskning

TitelSundhedskultur og bevægelseskultur
RedaktørerHenning Eichberg, Jørn Hansen, Per Jørgensen
Udgivelses stedOdense
ForlagSyddansk Universitetsforlag
Publikationsdato2010
Sider5-7
ISBN (Trykt)978-87-7674-543-1
StatusUdgivet - 2010
NavnForum for idræt

Eichberg, H., Hansen, J., & Jørgensen, P. (2010). Sundhedskulturelle bølger: Indledning til antologien. I H. Eichberg, J. Hansen, & P. Jørgensen (red.), Sundhedskultur og bevægelseskultur (s. 5-7). Odense: Syddansk Universitetsforlag. Forum for idræt
Eichberg, Henning ; Hansen, Jørn ; Jørgensen, Per. / Sundhedskulturelle bølger : Indledning til antologien. Sundhedskultur og bevægelseskultur. red. / Henning Eichberg ; Jørn Hansen ; Per Jørgensen. Odense : Syddansk Universitetsforlag, 2010. s. 5-7 (Forum for idræt).
@inbook{0e6600541a3c4fdbb71a446da1c681ff,
title = "Sundhedskulturelle b{\o}lger: Indledning til antologien",
author = "Henning Eichberg and J{\o}rn Hansen and Per J{\o}rgensen",
year = "2010",
language = "Dansk",
isbn = "978-87-7674-543-1",
series = "Forum for idr{\ae}t",
publisher = "Syddansk Universitetsforlag",
pages = "5--7",
editor = "Henning Eichberg and J{\o}rn Hansen and Per J{\o}rgensen",
booktitle = "Sundhedskultur og bev{\ae}gelseskultur",

Eichberg, H, Hansen, J & Jørgensen, P 2010, Sundhedskulturelle bølger: Indledning til antologien. i H Eichberg, J Hansen & P Jørgensen (red), Sundhedskultur og bevægelseskultur. Syddansk Universitetsforlag, Odense, Forum for idræt, s. 5-7.

Sundhedskulturelle bølger : Indledning til antologien. / Eichberg, Henning; Hansen, Jørn; Jørgensen, Per.

Sundhedskultur og bevægelseskultur. red. / Henning Eichberg; Jørn Hansen; Per Jørgensen. Odense : Syddansk Universitetsforlag, 2010. s. 5-7 (Forum for idræt).

TY - GEN

T1 - Sundhedskulturelle bølger

T2 - Indledning til antologien

AU - Eichberg, Henning

AU - Hansen, Jørn

AU - Jørgensen, Per

PY - 2010

Y1 - 2010

M3 - Forord/efterskrift

SN - 978-87-7674-543-1

T3 - Forum for idræt

SP - 5

EP - 7

BT - Sundhedskultur og bevægelseskultur

A2 - Eichberg, Henning

A2 - Hansen, Jørn

A2 - Jørgensen, Per

PB - Syddansk Universitetsforlag

CY - Odense

Eichberg H, Hansen J, Jørgensen P. Sundhedskulturelle bølger: Indledning til antologien. I Eichberg H, Hansen J, Jørgensen P, red., Sundhedskultur og bevægelseskultur. Odense: Syddansk Universitetsforlag. 2010. s. 5-7. (Forum for idræt).