Anni Brit Sternhagen Nielsen, Peter Bjerregaard

ForlagSyddansk Universitet. Statens Institut for Folkesundhed
Antal sider25
StatusUdgivet - 2007

Nielsen, A. B. S., & Bjerregaard, P. (2007). Sundhed og helbred i Grønland: med særlig fokus på Nuuk, Maniitsoq og Sisimiut kommune. Syddansk Universitet. Statens Institut for Folkesundhed.
Nielsen, Anni Brit Sternhagen ; Bjerregaard, Peter. / Sundhed og helbred i Grønland : med særlig fokus på Nuuk, Maniitsoq og Sisimiut kommune. Syddansk Universitet. Statens Institut for Folkesundhed, 2007. 25 s.
@book{b09d3ec0655e11de9c46000ea68e967b,
title = "Sundhed og helbred i Gr{\o}nland: med s{\ae}rlig fokus p{\aa} Nuuk, Maniitsoq og Sisimiut kommune",
author = "Nielsen, {Anni Brit Sternhagen} and Peter Bjerregaard",
year = "2007",
language = "Dansk",
publisher = "Syddansk Universitet. Statens Institut for Folkesundhed",

Nielsen, ABS & Bjerregaard, P 2007, Sundhed og helbred i Grønland: med særlig fokus på Nuuk, Maniitsoq og Sisimiut kommune. Syddansk Universitet. Statens Institut for Folkesundhed.

Sundhed og helbred i Grønland : med særlig fokus på Nuuk, Maniitsoq og Sisimiut kommune. / Nielsen, Anni Brit Sternhagen; Bjerregaard, Peter.

Syddansk Universitet. Statens Institut for Folkesundhed, 2007. 25 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Sundhed og helbred i Grønland

T2 - med særlig fokus på Nuuk, Maniitsoq og Sisimiut kommune

AU - Nielsen, Anni Brit Sternhagen

AU - Bjerregaard, Peter

PY - 2007

Y1 - 2007

M3 - Rapport

BT - Sundhed og helbred i Grønland

PB - Syddansk Universitet. Statens Institut for Folkesundhed

Nielsen ABS, Bjerregaard P. Sundhed og helbred i Grønland: med særlig fokus på Nuuk, Maniitsoq og Sisimiut kommune. Syddansk Universitet. Statens Institut for Folkesundhed, 2007. 25 s.