Suicide prevention in circumpolar regions

Susan Chatwood, Nathaniel Pollock, Anne Silviken, Petter Stoor, Christina Viskum Lytken Larsen, Michael Jong, Gwen Healey, Kue Young, Peter Bjerregaard

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftKonferenceabstrakt til konferenceForskning

Publikationsdato2015
Antal sider1
StatusUdgivet - 2015
Begivenhed16th International Congress on Circumpolar Health: Focus on Future Health and Wellbeing - University of Oulu, Oulu, Finland
Varighed: 8. jun. 201513. jun. 2015
Konferencens nummer: 16

Konference

Konference16th International Congress on Circumpolar Health
Nummer16
LokationUniversity of Oulu
LandFinland
ByOulu
Periode08/06/201513/06/2015

Chatwood, S., Pollock, N., Silviken, A., Stoor, P., Larsen, C. V. L., Jong, M., ... Bjerregaard, P. (2015). Suicide prevention in circumpolar regions. Abstract fra 16th International Congress on Circumpolar Health, Oulu, Finland.
Chatwood, Susan ; Pollock, Nathaniel ; Silviken, Anne ; Stoor, Petter ; Larsen, Christina Viskum Lytken ; Jong, Michael ; Healey, Gwen ; Young, Kue ; Bjerregaard, Peter. / Suicide prevention in circumpolar regions. Abstract fra 16th International Congress on Circumpolar Health, Oulu, Finland.1 s.
@conference{a0d2685257604fd989ea6a8a2461861c,
title = "Suicide prevention in circumpolar regions",
author = "Susan Chatwood and Nathaniel Pollock and Anne Silviken and Petter Stoor and Larsen, {Christina Viskum Lytken} and Michael Jong and Gwen Healey and Kue Young and Peter Bjerregaard",
year = "2015",
language = "Dansk",
note = "16th International Congress on Circumpolar Health : Focus on Future Health and Wellbeing, ICCH 16 ; Conference date: 08-06-2015 Through 13-06-2015",

Chatwood, S, Pollock, N, Silviken, A, Stoor, P, Larsen, CVL, Jong, M, Healey, G, Young, K & Bjerregaard, P 2015, 'Suicide prevention in circumpolar regions', 16th International Congress on Circumpolar Health, Oulu, Finland, 08/06/2015 - 13/06/2015.

Suicide prevention in circumpolar regions. / Chatwood, Susan; Pollock, Nathaniel; Silviken, Anne; Stoor, Petter; Larsen, Christina Viskum Lytken; Jong, Michael; Healey, Gwen; Young, Kue; Bjerregaard, Peter.

TY - ABST

T1 - Suicide prevention in circumpolar regions

AU - Chatwood, Susan

AU - Pollock, Nathaniel

AU - Silviken, Anne

AU - Stoor, Petter

AU - Larsen, Christina Viskum Lytken

AU - Jong, Michael

AU - Healey, Gwen

AU - Young, Kue

AU - Bjerregaard, Peter

PY - 2015

Y1 - 2015

M3 - Konferenceabstrakt til konference

Chatwood S, Pollock N, Silviken A, Stoor P, Larsen CVL, Jong M et al. Suicide prevention in circumpolar regions. 2015. Abstract fra 16th International Congress on Circumpolar Health, Oulu, Finland.