Linda Ahrenkiel, Thomas R.S. Albrechtsen

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference-proceedingBidrag til bog/antologiFormidling

Titel17 ting du kan gøre i din undervisning
RedaktørerRie Troelsen, Lotte Reinecker
Antal sider3
ForlagDansk Universitetspædagogisk Netværk (DUN)
Publikationsdato2013
StatusUdgivet - 2013

Ahrenkiel, L., & Albrechtsen, T. R. S. (2013). Studerendes læring gennem formidling - om at gøre svært stof lettere forståeligt for andre. I R. Troelsen, & L. Reinecker (red.), 17 ting du kan gøre i din undervisning Dansk Universitetspædagogisk Netværk (DUN).
Ahrenkiel, Linda ; Albrechtsen, Thomas R.S. . / Studerendes læring gennem formidling - om at gøre svært stof lettere forståeligt for andre. 17 ting du kan gøre i din undervisning. red. / Rie Troelsen ; Lotte Reinecker. Dansk Universitetspædagogisk Netværk (DUN), 2013.
@inbook{df7e5e7d41414aacb3494bbb0ea2ced4,
title = "Studerendes l{\ae}ring gennem formidling - om at g{\o}re sv{\ae}rt stof lettere forst{\aa}eligt for andre",
author = "Linda Ahrenkiel and Albrechtsen, {Thomas R.S.}",
year = "2013",
language = "Dansk",
editor = "Rie Troelsen and Lotte Reinecker",
booktitle = "17 ting du kan g{\o}re i din undervisning",
publisher = "Dansk Universitetsp{\ae}dagogisk Netv{\ae}rk (DUN)",

Ahrenkiel, L & Albrechtsen, TRS 2013, Studerendes læring gennem formidling - om at gøre svært stof lettere forståeligt for andre. i R Troelsen & L Reinecker (red), 17 ting du kan gøre i din undervisning. Dansk Universitetspædagogisk Netværk (DUN).

Studerendes læring gennem formidling - om at gøre svært stof lettere forståeligt for andre. / Ahrenkiel, Linda; Albrechtsen, Thomas R.S. .

17 ting du kan gøre i din undervisning. red. / Rie Troelsen; Lotte Reinecker. Dansk Universitetspædagogisk Netværk (DUN), 2013.

TY - CHAP

T1 - Studerendes læring gennem formidling - om at gøre svært stof lettere forståeligt for andre

AU - Ahrenkiel, Linda

AU - Albrechtsen, Thomas R.S.

PY - 2013

Y1 - 2013

M3 - Bidrag til bog/antologi

BT - 17 ting du kan gøre i din undervisning