Landbrugets foreningsliv -dinosaur eller neandertaler?!

Inge Lise Jæger Sørensen

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference-proceedingBidrag til rapportFormidling

TitelForeningslivet i Danmark - Under udvikling eller afvikling?
RedaktørerGunnar Lind Haase Svendsen
Antal sider9
Udgivelses stedEsbjerg
ForlagSyddansk Universitet. Institut for Forskning og Udvikling i Landdistrikter
Publikationsdato2009
Sider41-49
StatusUdgivet - 2009
NavnIFUL Report
Nummer11/2009

Sørensen, I. L. J. (2009). Landbrugets foreningsliv -dinosaur eller neandertaler?!. I G. Lind Haase Svendsen (red.), Foreningslivet i Danmark - Under udvikling eller afvikling? (s. 41-49). Esbjerg: Syddansk Universitet. Institut for Forskning og Udvikling i Landdistrikter. IFUL Report, Nr. 11/2009
Sørensen, Inge Lise Jæger. / Landbrugets foreningsliv -dinosaur eller neandertaler?!. Foreningslivet i Danmark - Under udvikling eller afvikling?. red. / Gunnar Lind Haase Svendsen. Esbjerg : Syddansk Universitet. Institut for Forskning og Udvikling i Landdistrikter, 2009. s. 41-49 (IFUL Report; Nr. 11/2009).
@inbook{476922505a6611de839d000ea68e967b,
title = "Landbrugets foreningsliv -dinosaur eller neandertaler?!",
author = "S{\o}rensen, {Inge Lise J{\ae}ger}",
year = "2009",
language = "Dansk",
series = "IFUL Report",
publisher = "Syddansk Universitet. Institut for Forskning og Udvikling i Landdistrikter",
number = "11/2009",
pages = "41--49",
editor = "{Lind Haase Svendsen}, Gunnar",
booktitle = "Foreningslivet i Danmark - Under udvikling eller afvikling?",

Sørensen, ILJ 2009, Landbrugets foreningsliv -dinosaur eller neandertaler?!. i G Lind Haase Svendsen (red.), Foreningslivet i Danmark - Under udvikling eller afvikling?. Syddansk Universitet. Institut for Forskning og Udvikling i Landdistrikter, Esbjerg, IFUL Report, nr. 11/2009, s. 41-49.

Landbrugets foreningsliv -dinosaur eller neandertaler?!. / Sørensen, Inge Lise Jæger.

TY - GEN

T1 - Landbrugets foreningsliv -dinosaur eller neandertaler?!

AU - Sørensen, Inge Lise Jæger

PY - 2009

Y1 - 2009

M3 - Bidrag til rapport

T3 - IFUL Report

SP - 41

EP - 49

BT - Foreningslivet i Danmark - Under udvikling eller afvikling?

A2 - Lind Haase Svendsen, Gunnar

PB - Syddansk Universitet. Institut for Forskning og Udvikling i Landdistrikter

CY - Esbjerg

Sørensen ILJ. Landbrugets foreningsliv -dinosaur eller neandertaler?!. I Lind Haase Svendsen G, red., Foreningslivet i Danmark - Under udvikling eller afvikling?. Esbjerg: Syddansk Universitet. Institut for Forskning og Udvikling i Landdistrikter. 2009. s. 41-49. (IFUL Report; Nr. 11/2009).