Finn Kamper-Jørgensen, Finn Kamper-Jørgensen (Redaktør), Iben Augustsen (Redaktør)

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

TidsskriftUgens tal for folkesundhed
Udgave nummer38
Antal sider2
StatusUdgivet - 2007

Kamper-Jørgensen, F., Kamper-Jørgensen, F. (red.), & Augustsen, I. (red.) (2007). Stor tilfredshed med egen læge: Der er udbredt tilfredshed med praktiserende læger. Ugens tal for folkesundhed, (38).
Kamper-Jørgensen, Finn ; Kamper-Jørgensen, Finn (Redaktør) ; Augustsen, Iben (Redaktør). / Stor tilfredshed med egen læge : Der er udbredt tilfredshed med praktiserende læger. I: Ugens tal for folkesundhed. 2007 ; Nr. 38.
@article{670792a066ef11de9c46000ea68e967b,
title = "Stor tilfredshed med egen l{\ae}ge: Der er udbredt tilfredshed med praktiserende l{\ae}ger",
author = "Finn Kamper-J{\o}rgensen and Finn Kamper-J{\o}rgensen and Iben Augustsen",
year = "2007",
language = "Dansk",
journal = "Ugens tal for folkesundhed",
publisher = "Syddansk Universitet. Statens Institut for Folkesundhed",
number = "38",

Kamper-Jørgensen, F, Kamper-Jørgensen, F (red.) & Augustsen, I (red.) 2007, 'Stor tilfredshed med egen læge: Der er udbredt tilfredshed med praktiserende læger', Ugens tal for folkesundhed, nr. 38.

Stor tilfredshed med egen læge : Der er udbredt tilfredshed med praktiserende læger. / Kamper-Jørgensen, Finn; Kamper-Jørgensen, Finn (Redaktør); Augustsen, Iben (Redaktør).

I: Ugens tal for folkesundhed, Nr. 38, 2007.

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

TY - JOUR

T1 - Stor tilfredshed med egen læge

T2 - Der er udbredt tilfredshed med praktiserende læger

AU - Kamper-Jørgensen, Finn

A2 - Kamper-Jørgensen, Finn

A2 - Augustsen, Iben

PY - 2007

Y1 - 2007

M3 - Tidsskriftartikel

JO - Ugens tal for folkesundhed

JF - Ugens tal for folkesundhed

IS - 38

Kamper-Jørgensen F, Kamper-Jørgensen F, (ed.), Augustsen I, (ed.). Stor tilfredshed med egen læge: Der er udbredt tilfredshed med praktiserende læger. Ugens tal for folkesundhed. 2007;(38).