Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference-proceedingBidrag til bog/antologiForskningpeer review

TitelStedsvandringer - analyser af stedets betydning i kunst, klutut og medier
RedaktørerMalene Breunig, Søren Frank, Hjørdis Brandrup Kortbek, Sten Pultz Moslund
ForlagSyddansk Universitetsforlag
Publikationsdato2013
ISBN (Trykt)978-87-7674-692-6
StatusUdgivet - 2013

Moslund, S. (2013). Sted, krop og lokal transkulturalitet i Harold Sonny Ladoos No Pain Like This Body (1972). I M. Breunig, S. Frank, H. Brandrup Kortbek, & S. Pultz Moslund (red.), Stedsvandringer - analyser af stedets betydning i kunst, klutut og medier Syddansk Universitetsforlag.
Moslund, Sten. / Sted, krop og lokal transkulturalitet i Harold Sonny Ladoos No Pain Like This Body (1972). Stedsvandringer - analyser af stedets betydning i kunst, klutut og medier. red. / Malene Breunig ; Søren Frank ; Hjørdis Brandrup Kortbek ; Sten Pultz Moslund. Syddansk Universitetsforlag, 2013.
@inbook{70dbd8074d904451a2aa34093e596328,
title = "Sted, krop og lokal transkulturalitet i Harold Sonny Ladoos No Pain Like This Body (1972)",
author = "Sten Moslund",
year = "2013",
language = "Dansk",
isbn = "978-87-7674-692-6",
editor = "Malene Breunig and S{\o}ren Frank and {Brandrup Kortbek}, {Hj{\o}rdis } and {Pultz Moslund}, Sten",
booktitle = "Stedsvandringer - analyser af stedets betydning i kunst, klutut og medier",
publisher = "Syddansk Universitetsforlag",

Moslund, S 2013, Sted, krop og lokal transkulturalitet i Harold Sonny Ladoos No Pain Like This Body (1972). i M Breunig, S Frank, H Brandrup Kortbek & S Pultz Moslund (red), Stedsvandringer - analyser af stedets betydning i kunst, klutut og medier. Syddansk Universitetsforlag.

Sted, krop og lokal transkulturalitet i Harold Sonny Ladoos No Pain Like This Body (1972). / Moslund, Sten.

Stedsvandringer - analyser af stedets betydning i kunst, klutut og medier. red. / Malene Breunig; Søren Frank; Hjørdis Brandrup Kortbek; Sten Pultz Moslund. Syddansk Universitetsforlag, 2013.

TY - CHAP

T1 - Sted, krop og lokal transkulturalitet i Harold Sonny Ladoos No Pain Like This Body (1972)

AU - Moslund, Sten

PY - 2013