Standards and Innovation: A Systematic Literature Review

Frank Steven Dahl Andersen

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference-proceedingKonferencebidrag i proceedingsForskningpeer review

OriginalsprogEngelsk
TitelEURAS Proceedings 2013: Standards Boosting European Competitiveness
Publikationsdato1. jun. 2013
Sider77-91
ISBN (Trykt)978-3-86130-655-9
StatusUdgivet - 1. jun. 2013
BegivenhedThe 18th EURAS Annual Standardization Conference: Boosting European Competitiveness - Bruxelles, Belgien
Varighed: 24. jun. 201326. jun. 2013

Konference

KonferenceThe 18th EURAS Annual Standardization Conference: Boosting European Competitiveness
LandBelgien
ByBruxelles
Periode24/06/201326/06/2013

Citer dette

Andersen, F. S. D. (2013). Standards and Innovation: A Systematic Literature Review. I EURAS Proceedings 2013: Standards Boosting European Competitiveness (s. 77-91)
Andersen, Frank Steven Dahl. / Standards and Innovation: A Systematic Literature Review. EURAS Proceedings 2013: Standards Boosting European Competitiveness. 2013. s. 77-91
@inproceedings{e9c77489daac48a4b7556bd4d1c93a49,
title = "Standards and Innovation: A Systematic Literature Review",
author = "Andersen, {Frank Steven Dahl}",
year = "2013",
month = "6",
day = "1",
language = "English",
isbn = "978-3-86130-655-9",
pages = "77--91",
booktitle = "EURAS Proceedings 2013: Standards Boosting European Competitiveness",

}

Andersen, FSD 2013, Standards and Innovation: A Systematic Literature Review. i EURAS Proceedings 2013: Standards Boosting European Competitiveness. s. 77-91, The 18th EURAS Annual Standardization Conference: Boosting European Competitiveness, Bruxelles, Belgien, 24/06/2013.

Standards and Innovation: A Systematic Literature Review. / Andersen, Frank Steven Dahl.

EURAS Proceedings 2013: Standards Boosting European Competitiveness. 2013. s. 77-91.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference-proceedingKonferencebidrag i proceedingsForskningpeer review

TY - GEN

T1 - Standards and Innovation: A Systematic Literature Review

AU - Andersen, Frank Steven Dahl

PY - 2013/6/1

Y1 - 2013/6/1

M3 - Article in proceedings

SN - 978-3-86130-655-9

SP - 77

EP - 91

BT - EURAS Proceedings 2013: Standards Boosting European Competitiveness

ER -

Andersen FSD. Standards and Innovation: A Systematic Literature Review. I EURAS Proceedings 2013: Standards Boosting European Competitiveness. 2013. s. 77-91