Standardiseret præoperativ patientinformation

Publikationsdato25. sep. 1994
Antal sider17
StatusUdgivet - 25. sep. 1994
BegivenhedResearch Symposion on Communication within the healthcare sector - Silkeborg, Danmark
Varighed: 26. sep. 199427. sep. 1994

WorkshopResearch Symposion on Communication within the healthcare sector
LandDanmark
BySilkeborg
Periode26/09/199427/09/1994

Draborg, E., Thorup, I., & Klausen, L. (1994). Standardiseret præoperativ patientinformation: Et videoinformationsprojekt på Odense Universitetshospital og Assens Sygehus. Afhandling præsenteret på Research Symposion on Communication within the healthcare sector, Silkeborg, Danmark.
Draborg, Eva ; Thorup, Inge ; Klausen, Lone . / Standardiseret præoperativ patientinformation : Et videoinformationsprojekt på Odense Universitetshospital og Assens Sygehus. Afhandling præsenteret på Research Symposion on Communication within the healthcare sector, Silkeborg, Danmark.17 s.
@conference{ae62fa47e2954ce596b8a8adfd273caa,
title = "Standardiseret pr{\ae}operativ patientinformation: Et videoinformationsprojekt p{\aa} Odense Universitetshospital og Assens Sygehus",
author = "Eva Draborg and Inge Thorup and Lone Klausen",
year = "1994",
month = "9",
day = "25",
language = "Dansk",
note = "Research Symposion on Communication within the healthcare sector ; Conference date: 26-09-1994 Through 27-09-1994",

Draborg, E, Thorup, I & Klausen, L 1994, 'Standardiseret præoperativ patientinformation: Et videoinformationsprojekt på Odense Universitetshospital og Assens Sygehus' Paper fremlagt ved Research Symposion on Communication within the healthcare sector, Silkeborg, Danmark, 26/09/1994 - 27/09/1994, .

Standardiseret præoperativ patientinformation : Et videoinformationsprojekt på Odense Universitetshospital og Assens Sygehus. / Draborg, Eva; Thorup, Inge; Klausen, Lone .

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftPaperForskningpeer review

TY - CONF

T1 - Standardiseret præoperativ patientinformation

T2 - Et videoinformationsprojekt på Odense Universitetshospital og Assens Sygehus

AU - Draborg, Eva

AU - Thorup, Inge

AU - Klausen, Lone

PY - 1994/9/25

Y1 - 1994/9/25

M3 - Paper

Draborg E, Thorup I, Klausen L. Standardiseret præoperativ patientinformation: Et videoinformationsprojekt på Odense Universitetshospital og Assens Sygehus. 1994. Afhandling præsenteret på Research Symposion on Communication within the healthcare sector, Silkeborg, Danmark.