Stålkonstruktioner efter DS/EN 1993

Bent Bonnerup, Bjarne Christian Jensen, Carsten Munk Plum

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogUndervisning

Resumé

Bogen er en lærebog til ingeniøruddannelserne baseret på det fælles europæiske normsystem, Eurocodes. Ud over at fungere som lærebog vil rådgivende ingeniører og andre, der beskæftiger sig med projektering af stålkonstruktioner kunne anvende bogen. Specielt bogens mange detaljeret gennemregnede eksempler kan bruges som inspiration i det daglige arbejde. Bogen giver en grundig indføring i beregning af stålkonstruktioner efter DS/EN 1993, inkl. de danske annekser. Desuden er der flere steder anført almindeligt accepterede tilnærmede beregningsmetoder, som forfatterne har vurderet nyttige for de projekterende. Endelig er der medtaget en række praktiske udførelsesdetaljer med tilhørende beregninger.
OriginalsprogDansk
Udgivelses stedKøbenhavn
ForlagNyt Teknisk Forlag
Udgave2.
Antal sider415
ISBN (Trykt)978-87-571-2857-4
ISBN (Elektronisk)978-87-571-3363-9
StatusUdgivet - apr. 2015

Emneord

  • Stålkonstruktioner, design, beregninger

Citer dette

Bonnerup, B., Jensen, B. C., & Plum, C. M. (2015). Stålkonstruktioner efter DS/EN 1993. (2. udg.) København: Nyt Teknisk Forlag.
Bonnerup, Bent ; Jensen, Bjarne Christian ; Plum, Carsten Munk. / Stålkonstruktioner efter DS/EN 1993. 2. udg. København : Nyt Teknisk Forlag, 2015. 415 s.
@book{f152020d846648e5874bf44b8c5e1199,
title = "St{\aa}lkonstruktioner efter DS/EN 1993",
abstract = "Bogen er en l{\ae}rebog til ingeni{\o}ruddannelserne baseret p{\aa} det f{\ae}lles europ{\ae}iske normsystem, Eurocodes. Ud over at fungere som l{\ae}rebog vil r{\aa}dgivende ingeni{\o}rer og andre, der besk{\ae}ftiger sig med projektering af st{\aa}lkonstruktioner kunne anvende bogen. Specielt bogens mange detaljeret gennemregnede eksempler kan bruges som inspiration i det daglige arbejde. Bogen giver en grundig indf{\o}ring i beregning af st{\aa}lkonstruktioner efter DS/EN 1993, inkl. de danske annekser. Desuden er der flere steder anf{\o}rt almindeligt accepterede tiln{\ae}rmede beregningsmetoder, som forfatterne har vurderet nyttige for de projekterende. Endelig er der medtaget en r{\ae}kke praktiske udf{\o}relsesdetaljer med tilh{\o}rende beregninger.",
keywords = "St{\aa}lkonstruktioner, design, beregninger",
author = "Bent Bonnerup and Jensen, {Bjarne Christian} and Plum, {Carsten Munk}",
year = "2015",
month = "4",
language = "Dansk",
isbn = "978-87-571-2857-4",
publisher = "Nyt Teknisk Forlag",
edition = "2.",

}

Bonnerup, B, Jensen, BC & Plum, CM 2015, Stålkonstruktioner efter DS/EN 1993. 2. udg, Nyt Teknisk Forlag, København.

Stålkonstruktioner efter DS/EN 1993. / Bonnerup, Bent; Jensen, Bjarne Christian; Plum, Carsten Munk.

2. udg. København : Nyt Teknisk Forlag, 2015. 415 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogUndervisning

TY - BOOK

T1 - Stålkonstruktioner efter DS/EN 1993

AU - Bonnerup, Bent

AU - Jensen, Bjarne Christian

AU - Plum, Carsten Munk

PY - 2015/4

Y1 - 2015/4

N2 - Bogen er en lærebog til ingeniøruddannelserne baseret på det fælles europæiske normsystem, Eurocodes. Ud over at fungere som lærebog vil rådgivende ingeniører og andre, der beskæftiger sig med projektering af stålkonstruktioner kunne anvende bogen. Specielt bogens mange detaljeret gennemregnede eksempler kan bruges som inspiration i det daglige arbejde. Bogen giver en grundig indføring i beregning af stålkonstruktioner efter DS/EN 1993, inkl. de danske annekser. Desuden er der flere steder anført almindeligt accepterede tilnærmede beregningsmetoder, som forfatterne har vurderet nyttige for de projekterende. Endelig er der medtaget en række praktiske udførelsesdetaljer med tilhørende beregninger.

AB - Bogen er en lærebog til ingeniøruddannelserne baseret på det fælles europæiske normsystem, Eurocodes. Ud over at fungere som lærebog vil rådgivende ingeniører og andre, der beskæftiger sig med projektering af stålkonstruktioner kunne anvende bogen. Specielt bogens mange detaljeret gennemregnede eksempler kan bruges som inspiration i det daglige arbejde. Bogen giver en grundig indføring i beregning af stålkonstruktioner efter DS/EN 1993, inkl. de danske annekser. Desuden er der flere steder anført almindeligt accepterede tilnærmede beregningsmetoder, som forfatterne har vurderet nyttige for de projekterende. Endelig er der medtaget en række praktiske udførelsesdetaljer med tilhørende beregninger.

KW - Stålkonstruktioner, design, beregninger

M3 - Bog

SN - 978-87-571-2857-4

BT - Stålkonstruktioner efter DS/EN 1993

PB - Nyt Teknisk Forlag

CY - København

ER -

Bonnerup B, Jensen BC, Plum CM. Stålkonstruktioner efter DS/EN 1993. 2. udg. København: Nyt Teknisk Forlag, 2015. 415 s.