Dorthe Bleses, Anders Højen, Mette Kjær Andersen, Dybdal Line, Karen Sehested

ForlagSyddansk Universitet
Antal sider24
StatusUdgivet - 27. apr. 2015

Bleses, D., Højen, A., Andersen, M. K., Line, D., & Sehested, K. (2015). Sproget kan styrkes! Rapport om effekten af sprogindsatserne Spell og fart på sproget i danske dagtilbud. Syddansk Universitet.
Bleses, Dorthe ; Højen, Anders ; Andersen, Mette Kjær ; Line, Dybdal ; Sehested, Karen. / Sproget kan styrkes! Rapport om effekten af sprogindsatserne Spell og fart på sproget i danske dagtilbud. Syddansk Universitet, 2015. 24 s.
@book{d5115acd79c54e83b79330a985e7e329,
title = "Sproget kan styrkes!: Rapport om effekten af sprogindsatserne Spell og fart p{\aa} sproget i danske dagtilbud",
author = "Dorthe Bleses and Anders H{\o}jen and Andersen, {Mette Kj{\ae}r} and Dybdal Line and Karen Sehested",
year = "2015",
month = "4",
day = "27",
language = "Dansk",
publisher = "Syddansk Universitet",
address = "Danmark",

Bleses, D, Højen, A, Andersen, MK, Line, D & Sehested, K 2015, Sproget kan styrkes! Rapport om effekten af sprogindsatserne Spell og fart på sproget i danske dagtilbud. Syddansk Universitet.

Sproget kan styrkes! Rapport om effekten af sprogindsatserne Spell og fart på sproget i danske dagtilbud. / Bleses, Dorthe; Højen, Anders; Andersen, Mette Kjær; Line, Dybdal; Sehested, Karen.

Syddansk Universitet, 2015. 24 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportFormidling

TY - RPRT

T1 - Sproget kan styrkes!

T2 - Rapport om effekten af sprogindsatserne Spell og fart på sproget i danske dagtilbud

AU - Bleses, Dorthe

AU - Højen, Anders

AU - Andersen, Mette Kjær

AU - Line, Dybdal

AU - Sehested, Karen

PY - 2015/4/27

Y1 - 2015/4/27

M3 - Rapport

BT - Sproget kan styrkes!

PB - Syddansk Universitet

Bleses D, Højen A, Andersen MK, Line D, Sehested K. Sproget kan styrkes! Rapport om effekten af sprogindsatserne Spell og fart på sproget i danske dagtilbud. Syddansk Universitet, 2015. 24 s.