Sporskifte i gymnasiet

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportFormidling

NavnGYMNASIEPÆDAGOGIK
Nummer78

Paulsen, M., Zeuner, L., Beck, S., Frederiksen, L. F., & Sørensen, E. K. (2010). Sporskifte i gymnasiet: Reform og handlemuligheder. Syddansk Universitet. Institut for Filosofi, Pædagogik og Religionsstudier. GYMNASIEPÆDAGOGIK, Nr. 78
Paulsen, Michael ; Zeuner, Lilli ; Beck, Steen ; Frederiksen, Lars Frode ; Sørensen, Erik Kruse. / Sporskifte i gymnasiet : Reform og handlemuligheder. Syddansk Universitet. Institut for Filosofi, Pædagogik og Religionsstudier, 2010. (GYMNASIEPÆDAGOGIK; Nr. 78).
@book{85eca540336b11df937d000ea68e967b,
title = "Sporskifte i gymnasiet: Reform og handlemuligheder",
author = "Michael Paulsen and Lilli Zeuner and Steen Beck and Frederiksen, {Lars Frode} and S{\o}rensen, {Erik Kruse}",
year = "2010",
language = "Dansk",
publisher = "Syddansk Universitet. Institut for Filosofi, P{\ae}dagogik og Religionsstudier",

Paulsen, M, Zeuner, L, Beck, S, Frederiksen, LF & Sørensen, EK 2010, Sporskifte i gymnasiet: Reform og handlemuligheder. GYMNASIEPÆDAGOGIK, nr. 78, Syddansk Universitet. Institut for Filosofi, Pædagogik og Religionsstudier.

Sporskifte i gymnasiet : Reform og handlemuligheder. / Paulsen, Michael; Zeuner, Lilli; Beck, Steen; Frederiksen, Lars Frode; Sørensen, Erik Kruse.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportFormidling

TY - RPRT

T1 - Sporskifte i gymnasiet

T2 - Reform og handlemuligheder

AU - Paulsen, Michael

AU - Zeuner, Lilli

AU - Beck, Steen

AU - Frederiksen, Lars Frode

AU - Sørensen, Erik Kruse

PY - 2010

Y1 - 2010

M3 - Rapport

BT - Sporskifte i gymnasiet

PB - Syddansk Universitet. Institut for Filosofi, Pædagogik og Religionsstudier

Paulsen M, Zeuner L, Beck S, Frederiksen LF, Sørensen EK. Sporskifte i gymnasiet: Reform og handlemuligheder. Syddansk Universitet. Institut for Filosofi, Pædagogik og Religionsstudier, 2010. (GYMNASIEPÆDAGOGIK; Nr. 78).