Spørgeskemaundersøgelse af brugen af Fælles sprog i de danske kommuner

Kasper M. Hansen, Morten Balle Hansen, Poul Skov Dahl

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

Udgivelses stedOdense
ForlagSyddansk Universitet. Institut for Statskundskab
StatusUdgivet - 2004
NavnPolitologiske Skrifter
Vol/bind9

Hansen, K. M., Hansen, M. B., & Dahl, P. S. (2004). Spørgeskemaundersøgelse af brugen af Fælles sprog i de danske kommuner. Odense: Syddansk Universitet. Institut for Statskundskab. Politologiske Skrifter, Bind. 9
Hansen, Kasper M. ; Hansen, Morten Balle ; Dahl, Poul Skov. / Spørgeskemaundersøgelse af brugen af Fælles sprog i de danske kommuner. Odense : Syddansk Universitet. Institut for Statskundskab, 2004. (Politologiske Skrifter, Bind 9).
@book{e1f16fd0f4a111db821c000ea68e967b,
title = "Sp{\o}rgeskemaunders{\o}gelse af brugen af F{\ae}lles sprog i de danske kommuner",
author = "Hansen, {Kasper M.} and Hansen, {Morten Balle} and Dahl, {Poul Skov}",
year = "2004",
language = "Dansk",
publisher = "Syddansk Universitet. Institut for Statskundskab",

Hansen, KM, Hansen, MB & Dahl, PS 2004, Spørgeskemaundersøgelse af brugen af Fælles sprog i de danske kommuner. Politologiske Skrifter, bind 9, Syddansk Universitet. Institut for Statskundskab, Odense.

Spørgeskemaundersøgelse af brugen af Fælles sprog i de danske kommuner. / Hansen, Kasper M.; Hansen, Morten Balle; Dahl, Poul Skov.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

TY - BOOK

T1 - Spørgeskemaundersøgelse af brugen af Fælles sprog i de danske kommuner

AU - Hansen, Kasper M.

AU - Hansen, Morten Balle

AU - Dahl, Poul Skov

PY - 2004

Y1 - 2004

M3 - Bog

BT - Spørgeskemaundersøgelse af brugen af Fælles sprog i de danske kommuner

PB - Syddansk Universitet. Institut for Statskundskab

CY - Odense

Hansen KM, Hansen MB, Dahl PS. Spørgeskemaundersøgelse af brugen af Fælles sprog i de danske kommuner. Odense: Syddansk Universitet. Institut for Statskundskab, 2004. (Politologiske Skrifter, Bind 9).