Social ulighed i sundhed blandt børn og unge

Anette Johansen (Redaktør), Bjørn Evald Holstein (Redaktør), Anne-Marie Nybo Andersen (Redaktør), Anette Johansen, Anne-Marie Nybo Andersen, Rikke Krølner, Signe Lynne Boe Rayce, Anne Nielsen, Tina Jørgensen, Mogens Trab Damsgaard, Bjarne Laursen, Inge Lissau, Pernille Due, Ina Borup, Anette Storr-Paulsen, Bente Jensen

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportAntologiForskning

Udgivelses stedKøbenhavn
ForlagSyddansk Universitet. Statens Institut for Folkesundhed
Antal sider222
ISBN (Trykt)978-87-7899-125-6
StatusUdgivet - 2007

Johansen, A. (red.), Holstein, B. E. (red.), Andersen, A-M. N. (red.), Johansen, A., Andersen, A-M. N., Krølner, R., ... Jensen, B. (2007). Social ulighed i sundhed blandt børn og unge. København: Syddansk Universitet. Statens Institut for Folkesundhed.
Johansen, Anette (Redaktør) ; Holstein, Bjørn Evald (Redaktør) ; Andersen, Anne-Marie Nybo (Redaktør) ; Johansen, Anette ; Andersen, Anne-Marie Nybo ; Krølner, Rikke ; Rayce, Signe Lynne Boe ; Nielsen, Anne ; Jørgensen, Tina ; Damsgaard, Mogens Trab ; Laursen, Bjarne ; Lissau, Inge ; Due, Pernille ; Borup, Ina ; Storr-Paulsen, Anette ; Jensen, Bente. / Social ulighed i sundhed blandt børn og unge. København : Syddansk Universitet. Statens Institut for Folkesundhed, 2007. 222 s.
@book{4e989ca0655a11de9c46000ea68e967b,
title = "Social ulighed i sundhed blandt b{\o}rn og unge",
author = "Anette Johansen and Andersen, {Anne-Marie Nybo} and Rikke Kr{\o}lner and Rayce, {Signe Lynne Boe} and Anne Nielsen and Tina J{\o}rgensen and Damsgaard, {Mogens Trab} and Bjarne Laursen and Inge Lissau and Pernille Due and Ina Borup and Anette Storr-Paulsen and Bente Jensen",
editor = "Anette Johansen and Holstein, {Bj{\o}rn Evald} and Andersen, {Anne-Marie Nybo}",
note = "Udgivet af Statens Institut for Folkesundhed, Institut for Folkesundhedsvidenskab KU, Syddansk Universitet, Danmarks P{\ae}dagogiske Universitetsskole",
year = "2007",
language = "Dansk",
isbn = "978-87-7899-125-6",
publisher = "Syddansk Universitet. Statens Institut for Folkesundhed",

Johansen, A (red.), Holstein, BE (red.), Andersen, A-MN (red.), Johansen, A, Andersen, A-MN, Krølner, R, Rayce, SLB, Nielsen, A, Jørgensen, T, Damsgaard, MT, Laursen, B, Lissau, I, Due, P, Borup, I, Storr-Paulsen, A & Jensen, B 2007, Social ulighed i sundhed blandt børn og unge. Syddansk Universitet. Statens Institut for Folkesundhed, København.

Social ulighed i sundhed blandt børn og unge. / Johansen, Anette (Redaktør); Holstein, Bjørn Evald (Redaktør); Andersen, Anne-Marie Nybo (Redaktør); Johansen, Anette; Andersen, Anne-Marie Nybo; Krølner, Rikke; Rayce, Signe Lynne Boe; Nielsen, Anne; Jørgensen, Tina; Damsgaard, Mogens Trab; Laursen, Bjarne; Lissau, Inge; Due, Pernille; Borup, Ina; Storr-Paulsen, Anette; Jensen, Bente.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportAntologiForskning

TY - BOOK

T1 - Social ulighed i sundhed blandt børn og unge

AU - Johansen, Anette

AU - Andersen, Anne-Marie Nybo

AU - Krølner, Rikke

AU - Rayce, Signe Lynne Boe

AU - Nielsen, Anne

AU - Jørgensen, Tina

AU - Damsgaard, Mogens Trab

AU - Laursen, Bjarne

AU - Lissau, Inge

AU - Due, Pernille

AU - Borup, Ina

AU - Storr-Paulsen, Anette

AU - Jensen, Bente

A2 - Johansen, Anette

A2 - Holstein, Bjørn Evald

A2 - Andersen, Anne-Marie Nybo

N1 - Udgivet af Statens Institut for Folkesundhed, Institut for Folkesundhedsvidenskab KU, Syddansk Universitet, Danmarks Pædagogiske Universitetsskole

PY - 2007

Y1 - 2007

M3 - Antologi

SN - 978-87-7899-125-6

BT - Social ulighed i sundhed blandt børn og unge

PB - Syddansk Universitet. Statens Institut for Folkesundhed

CY - København

Johansen A, (ed.), Holstein BE, (ed.), Andersen A-MN, (ed.), Johansen A, Andersen A-MN, Krølner R et al. Social ulighed i sundhed blandt børn og unge. København: Syddansk Universitet. Statens Institut for Folkesundhed, 2007. 222 s.