Social ulighed i levetid med sygdom

Helbred og levetid er påvirket af uddannelsesniveau

Henrik Brønnum-Hansen, Finn Kamper-Jørgensen (Redaktør), Iben Augustsen (Redaktør)

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

TidsskriftUgens tal for folkesundhed
Udgave nummer37
Antal sider2
StatusUdgivet - 2007

Brønnum-Hansen, H., Kamper-Jørgensen, F. (red.), & Augustsen, I. (red.) (2007). Social ulighed i levetid med sygdom: Helbred og levetid er påvirket af uddannelsesniveau. Ugens tal for folkesundhed, (37).
Brønnum-Hansen, Henrik ; Kamper-Jørgensen, Finn (Redaktør) ; Augustsen, Iben (Redaktør). / Social ulighed i levetid med sygdom : Helbred og levetid er påvirket af uddannelsesniveau. I: Ugens tal for folkesundhed. 2007 ; Nr. 37.
@article{a2ae7d8066e211de9c46000ea68e967b,
title = "Social ulighed i levetid med sygdom: Helbred og levetid er p{\aa}virket af uddannelsesniveau",
author = "Henrik Br{\o}nnum-Hansen and Finn Kamper-J{\o}rgensen and Iben Augustsen",
year = "2007",
language = "Dansk",
journal = "Ugens tal for folkesundhed",
publisher = "Syddansk Universitet. Statens Institut for Folkesundhed",
number = "37",

Brønnum-Hansen, H, Kamper-Jørgensen, F (red.) & Augustsen, I (red.) 2007, 'Social ulighed i levetid med sygdom: Helbred og levetid er påvirket af uddannelsesniveau', Ugens tal for folkesundhed, nr. 37.

Social ulighed i levetid med sygdom : Helbred og levetid er påvirket af uddannelsesniveau. / Brønnum-Hansen, Henrik; Kamper-Jørgensen, Finn (Redaktør); Augustsen, Iben (Redaktør).

I: Ugens tal for folkesundhed, Nr. 37, 2007.

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

TY - JOUR

T1 - Social ulighed i levetid med sygdom

T2 - Helbred og levetid er påvirket af uddannelsesniveau

AU - Brønnum-Hansen, Henrik

A2 - Kamper-Jørgensen, Finn

A2 - Augustsen, Iben

PY - 2007

Y1 - 2007

M3 - Tidsskriftartikel

JO - Ugens tal for folkesundhed

JF - Ugens tal for folkesundhed

IS - 37

Brønnum-Hansen H, Kamper-Jørgensen F, (ed.), Augustsen I, (ed.). Social ulighed i levetid med sygdom: Helbred og levetid er påvirket af uddannelsesniveau. Ugens tal for folkesundhed. 2007;(37).