Henrik Brønnum-Hansen, Knud Juel

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

Abstrakt

Lifetime with musculoskeletal disease were estimated for never smokers and smokers at three educational levels. Expected lifetime with musculoskeletal disease was 7.4 and 10.6 years for 30-year-old men and women, respectively. Regardless of educational level smokers could expect more years with the diseases than never smokers. Thus, the impact of smoking on the burden of musculoskeletal diseases is not confounded by educational level.
    OriginalsprogEngelsk
    TidsskriftEuropean Journal of Epidemiology
    Vol/bind19
    Udgave nummer2
    Sider (fra-til)195-6
    Antal sider2
    ISSN0393-2990
    StatusUdgivet - 2004

Fingeraftryk Dyk ned i forskningsemnerne om 'Smoking expands expected lifetime with musculoskeletal disease regardless of educational level'. Sammen danner de et unikt fingeraftryk.

Citationsformater