Jes Sanddal Lindholt, Niels Henrik Helweg Heegaard, Sten Vammen, H Fasting, E W Henneberg, Lene Heickendorff

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

Abstrakt

to study the role of smoking, lipids, lipoprotein (a), and autoantibodies against oxidised low density lipoprotein (Ab-oxLDL) in the expansion of small abdominal aortic aneurysms (AAA). To study the role of Ab-oxLDL and lp(a) in the progression of lower limb atherosclerosis.
OriginalsprogEngelsk
TidsskriftEuropean Journal of Vascular and Endovascular Surgery
Vol/bind21
Udgave nummer1
Sider (fra-til)51-6
Antal sider6
ISSN1078-5884
DOI
StatusUdgivet - 2001

Fingeraftryk Dyk ned i forskningsemnerne om 'Smoking, but not lipids, lipoprotein(a) and antibodies against oxidised LDL, is correlated to the expansion of abdominal aortic aneurysms'. Sammen danner de et unikt fingeraftryk.

Citationsformater