Maria Mortensen

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

ForlagSyddansk Universitet. Det Humanistiske Fakultet
StatusUdgivet - 2017

Mortensen, M. (2017). Smerte: Queerteoretiske casestudier af kropsmodifikation og kronisk smerte(behandling). Syddansk Universitet. Det Humanistiske Fakultet.
Mortensen, Maria. / Smerte : Queerteoretiske casestudier af kropsmodifikation og kronisk smerte(behandling). Syddansk Universitet. Det Humanistiske Fakultet, 2017.
@phdthesis{cb33cfab71de4771a08408d70c4327a9,
title = "Smerte: Queerteoretiske casestudier af kropsmodifikation og kronisk smerte(behandling)",
author = "Maria Mortensen",
year = "2017",
language = "Dansk",
publisher = "Syddansk Universitet. Det Humanistiske Fakultet",

Mortensen, M 2017, Smerte: Queerteoretiske casestudier af kropsmodifikation og kronisk smerte(behandling). Syddansk Universitet. Det Humanistiske Fakultet.

Smerte : Queerteoretiske casestudier af kropsmodifikation og kronisk smerte(behandling). / Mortensen, Maria.

Syddansk Universitet. Det Humanistiske Fakultet, 2017.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

TY - BOOK

T1 - Smerte

T2 - Queerteoretiske casestudier af kropsmodifikation og kronisk smerte(behandling)

AU - Mortensen, Maria

PY - 2017

Y1 - 2017

M3 - Ph.d.-afhandling

BT - Smerte

PB - Syddansk Universitet. Det Humanistiske Fakultet

Mortensen M. Smerte: Queerteoretiske casestudier af kropsmodifikation og kronisk smerte(behandling). Syddansk Universitet. Det Humanistiske Fakultet, 2017.