Matthias Schulz, Frank Balzer, Oriol Arteaga, Arne Lützen, Stefan C.J. Meskers, Manuela Schiek

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftKonferenceabstrakt til konferenceForskning

OriginalsprogEngelsk
Publikationsdatomaj 2019
StatusUdgivet - maj 2019
Begivenhed8th International Conference on Spectroscopic Ellipsometry - World Trade Center, Barcelona, Spanien
Varighed: 26. maj 201931. maj 2019
Konferencens nummer: 8

Konference

Konference8th International Conference on Spectroscopic Ellipsometry
Nummer8
LokationWorld Trade Center
LandSpanien
ByBarcelona
Periode26/05/201931/05/2019
Internetadresse

Schulz, M., Balzer, F., Arteaga, O., Lützen, A., Meskers, S. C. J., & Schiek, M. (2019). Sleek Circular Polarized Light Detecting Photodiodes Based on Homochiral Small Molecular Semiconductors. Abstract fra 8th International Conference on Spectroscopic Ellipsometry, Barcelona, Spanien.
Schulz, Matthias ; Balzer, Frank ; Arteaga, Oriol ; Lützen, Arne ; Meskers, Stefan C.J. ; Schiek, Manuela. / Sleek Circular Polarized Light Detecting Photodiodes Based on Homochiral Small Molecular Semiconductors. Abstract fra 8th International Conference on Spectroscopic Ellipsometry, Barcelona, Spanien.
@conference{6d3366227e4a471a95498ae511d28f0a,
title = "Sleek Circular Polarized Light Detecting Photodiodes Based on Homochiral Small Molecular Semiconductors",
author = "Matthias Schulz and Frank Balzer and Oriol Arteaga and Arne L{\"u}tzen and Meskers, {Stefan C.J.} and Manuela Schiek",
year = "2019",
month = "5",
language = "English",
note = "8th International Conference on Spectroscopic Ellipsometry, ICSE ; Conference date: 26-05-2019 Through 31-05-2019",
url = "https://congresses.icmab.es/icse8/",

Schulz, M, Balzer, F, Arteaga, O, Lützen, A, Meskers, SCJ & Schiek, M 2019, 'Sleek Circular Polarized Light Detecting Photodiodes Based on Homochiral Small Molecular Semiconductors' 8th International Conference on Spectroscopic Ellipsometry, Barcelona, Spanien, 26/05/2019 - 31/05/2019, .

Sleek Circular Polarized Light Detecting Photodiodes Based on Homochiral Small Molecular Semiconductors. / Schulz, Matthias; Balzer, Frank; Arteaga, Oriol; Lützen, Arne; Meskers, Stefan C.J.; Schiek, Manuela.

TY - ABST

T1 - Sleek Circular Polarized Light Detecting Photodiodes Based on Homochiral Small Molecular Semiconductors

AU - Schulz, Matthias

AU - Balzer, Frank

AU - Arteaga, Oriol

AU - Lützen, Arne

AU - Meskers, Stefan C.J.

AU - Schiek, Manuela

PY - 2019/5

Y1 - 2019/5

M3 - Conference abstract for conference

Schulz M, Balzer F, Arteaga O, Lützen A, Meskers SCJ, Schiek M. Sleek Circular Polarized Light Detecting Photodiodes Based on Homochiral Small Molecular Semiconductors. 2019. Abstract fra 8th International Conference on Spectroscopic Ellipsometry, Barcelona, Spanien.