Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference-proceedingBidrag til bog/antologiForskningpeer review

TitelBetydning & Forståelse : Festskrift til Hanne Ruus
RedaktørerDorthe Duncker, Anne Mette Hansen, Karen Skovgaard-Petersen
Antal sider11
Udgivelses stedKøbenhavn
ForlagSelskab for Nordisk Filologi, Københavns Universitet
Publikationsdato2013
Sider373-384
ISBN (Trykt)978-87-89641-16-4
StatusUdgivet - 2013

Emneord

• situeret tekstforståelse
  • brugervejledninger
  • brugertest
  • ældre brugere

Møller, M. H., & Christoffersen, E. (2013). Situeret tekstforståelse i brugervejledninger - med eksempler fra projekt "Brugervejledninger for ældre". I D. Duncker, A. M. Hansen, & K. Skovgaard-Petersen (red.), Betydning & Forståelse: Festskrift til Hanne Ruus (s. 373-384). København: Selskab for Nordisk Filologi, Københavns Universitet.
Møller, Margrethe H. ; Christoffersen, Ellen. / Situeret tekstforståelse i brugervejledninger - med eksempler fra projekt "Brugervejledninger for ældre". Betydning & Forståelse: Festskrift til Hanne Ruus. red. / Dorthe Duncker ; Anne Mette Hansen ; Karen Skovgaard-Petersen. København : Selskab for Nordisk Filologi, Københavns Universitet, 2013. s. 373-384
@inbook{905eea4cce48416c98992ac7d46d2f61,
title = "Situeret tekstforst{\aa}else i brugervejledninger - med eksempler fra projekt {"}Brugervejledninger for {\ae}ldre{"}",
keywords = "situeret tekstforst{\aa}else, brugervejledninger, brugertest, {\ae}ldre brugere",
author = "M{\o}ller, {Margrethe H.} and Ellen Christoffersen",
year = "2013",
language = "Dansk",
isbn = "978-87-89641-16-4",
pages = "373--384",
editor = "Dorthe Duncker and Hansen, {Anne Mette} and Karen Skovgaard-Petersen",
booktitle = "Betydning & Forst{\aa}else",
publisher = "Selskab for Nordisk Filologi, K{\o}benhavns Universitet",

Møller, MH & Christoffersen, E 2013, Situeret tekstforståelse i brugervejledninger - med eksempler fra projekt "Brugervejledninger for ældre". i D Duncker, AM Hansen & K Skovgaard-Petersen (red), Betydning & Forståelse: Festskrift til Hanne Ruus. Selskab for Nordisk Filologi, Københavns Universitet, København, s. 373-384.

Situeret tekstforståelse i brugervejledninger - med eksempler fra projekt "Brugervejledninger for ældre". / Møller, Margrethe H.; Christoffersen, Ellen.

Betydning & Forståelse: Festskrift til Hanne Ruus. red. / Dorthe Duncker; Anne Mette Hansen; Karen Skovgaard-Petersen. København : Selskab for Nordisk Filologi, Københavns Universitet, 2013. s. 373-384.

TY - CHAP

T1 - Situeret tekstforståelse i brugervejledninger - med eksempler fra projekt "Brugervejledninger for ældre"

AU - Møller, Margrethe H.

AU - Christoffersen, Ellen

PY - 2013

Y1 - 2013

KW - situeret tekstforståelse