Liselotte Ingholt, Betina Bang Sørensen, Susan Andersen, Line Zinckernagel, Kristine Skriver Larsen, Teresa Friis-Holmberg, Morten Hulvej Rod

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftPosterForskning

OriginalsprogEngelsk
Publikationsdato2011
StatusUdgivet - 2011
Begivenhed4th European Public Health Conference (EUPHA) - Copenhagen, Danmark
Varighed: 10. nov. 201112. nov. 2011

Konference

Konference4th European Public Health Conference (EUPHA)
LandDanmark
ByCopenhagen
Periode10/11/201112/11/2011

Ingholt, L., Sørensen, B. B., Andersen, S., Zinckernagel, L., Larsen, K. S., Friis-Holmberg, T., & Rod, M. H. (2011). Shaping the Social: Institutional arrangements to promote wellbeing and educational attainment among students in Danish vocational schools: Poster. EUPHA-conference 2011. Poster session præsenteret på 4th European Public Health Conference (EUPHA), Copenhagen, Danmark.
Ingholt, Liselotte ; Sørensen, Betina Bang ; Andersen, Susan ; Zinckernagel, Line ; Larsen, Kristine Skriver ; Friis-Holmberg, Teresa ; Rod, Morten Hulvej. / Shaping the Social: Institutional arrangements to promote wellbeing and educational attainment among students in Danish vocational schools : Poster. EUPHA-conference 2011. Poster session præsenteret på 4th European Public Health Conference (EUPHA), Copenhagen, Danmark.
@conference{c79fedafb782456e9a6193521920e4d6,
title = "Shaping the Social: Institutional arrangements to promote wellbeing and educational attainment among students in Danish vocational schools: Poster. EUPHA-conference 2011",
author = "Liselotte Ingholt and S{\o}rensen, {Betina Bang} and Susan Andersen and Line Zinckernagel and Larsen, {Kristine Skriver} and Teresa Friis-Holmberg and Rod, {Morten Hulvej}",
year = "2011",
language = "English",
note = "null ; Conference date: 10-11-2011 Through 12-11-2011",

Ingholt, L, Sørensen, BB, Andersen, S, Zinckernagel, L, Larsen, KS, Friis-Holmberg, T & Rod, MH 2011, 'Shaping the Social: Institutional arrangements to promote wellbeing and educational attainment among students in Danish vocational schools: Poster. EUPHA-conference 2011', 4th European Public Health Conference (EUPHA), Copenhagen, Danmark, 10/11/2011 - 12/11/2011.

Shaping the Social: Institutional arrangements to promote wellbeing and educational attainment among students in Danish vocational schools : Poster. EUPHA-conference 2011. / Ingholt, Liselotte; Sørensen, Betina Bang; Andersen, Susan; Zinckernagel, Line; Larsen, Kristine Skriver; Friis-Holmberg, Teresa; Rod, Morten Hulvej.

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftPosterForskning

TY - CONF

T1 - Shaping the Social: Institutional arrangements to promote wellbeing and educational attainment among students in Danish vocational schools

T2 - Poster. EUPHA-conference 2011

AU - Ingholt, Liselotte

AU - Sørensen, Betina Bang

AU - Andersen, Susan

AU - Zinckernagel, Line

AU - Larsen, Kristine Skriver

AU - Friis-Holmberg, Teresa

AU - Rod, Morten Hulvej

PY - 2011

Y1 - 2011

M3 - Poster

Ingholt L, Sørensen BB, Andersen S, Zinckernagel L, Larsen KS, Friis-Holmberg T et al. Shaping the Social: Institutional arrangements to promote wellbeing and educational attainment among students in Danish vocational schools: Poster. EUPHA-conference 2011. 2011. Poster session præsenteret på 4th European Public Health Conference (EUPHA), Copenhagen, Danmark.