Søren Gade, Anette Drøhse Kjeldsen

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftPosterForskning

Publikationsdatomaj 2012
StatusUdgivet - maj 2012
Begivenhed9. Årsmøde i Dansk Selskab for Otolaryngology - Hoved og Halskirurgi - Hotel Nyborg Strand, Nyborg, Danmark
Varighed: 24. maj 201225. maj 2012

Konference

Konference9. Årsmøde i Dansk Selskab for Otolaryngology - Hoved og Halskirurgi
LokationHotel Nyborg Strand
LandDanmark
ByNyborg
Periode24/05/201225/05/2012

Gade, S., & Kjeldsen, A. D. (2012). Septale hæmatomer og abscesser, en follow-up undersøgelse ved Øreafdelingen på Odense Universitetshospital. Poster session præsenteret på 9. Årsmøde i Dansk Selskab for Otolaryngology - Hoved og Halskirurgi, Nyborg, Danmark.
Gade, Søren ; Kjeldsen, Anette Drøhse. / Septale hæmatomer og abscesser, en follow-up undersøgelse ved Øreafdelingen på Odense Universitetshospital. Poster session præsenteret på 9. Årsmøde i Dansk Selskab for Otolaryngology - Hoved og Halskirurgi, Nyborg, Danmark.
@conference{0574f6b6280a487cb25f8481f7c2cb8d,
title = "Septale h{\ae}matomer og abscesser, en follow-up unders{\o}gelse ved {\O}reafdelingen p{\aa} Odense Universitetshospital",
author = "S{\o}ren Gade and Kjeldsen, {Anette Dr{\o}hse}",
year = "2012",
month = "5",
language = "Dansk",
note = "9. {\AA}rsm{\o}de i Dansk Selskab for Otolaryngology - Hoved og Halskirurgi ; Conference date: 24-05-2012 Through 25-05-2012",

Gade, S & Kjeldsen, AD 2012, 'Septale hæmatomer og abscesser, en follow-up undersøgelse ved Øreafdelingen på Odense Universitetshospital' 9. Årsmøde i Dansk Selskab for Otolaryngology - Hoved og Halskirurgi, Nyborg, Danmark, 24/05/2012 - 25/05/2012, .

Septale hæmatomer og abscesser, en follow-up undersøgelse ved Øreafdelingen på Odense Universitetshospital. / Gade, Søren ; Kjeldsen, Anette Drøhse.

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftPosterForskning

TY - CONF

T1 - Septale hæmatomer og abscesser, en follow-up undersøgelse ved Øreafdelingen på Odense Universitetshospital

AU - Gade, Søren

AU - Kjeldsen, Anette Drøhse

PY - 2012/5

Y1 - 2012/5

M3 - Poster

Gade S, Kjeldsen AD. Septale hæmatomer og abscesser, en follow-up undersøgelse ved Øreafdelingen på Odense Universitetshospital. 2012. Poster session præsenteret på 9. Årsmøde i Dansk Selskab for Otolaryngology - Hoved og Halskirurgi, Nyborg, Danmark.