Security

Some Critical Observations about Concepts and Policies

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference-proceedingBidrag til bog/antologiForskning

OriginalsprogEngelsk
TitelAfrican Security Governance : Emerging Issues
RedaktørerGavin Cawthra
Antal sider13
Udgivelses stedJohannesburg
ForlagUnited Nations University Press
Publikationsdato2009
ISBN (Trykt)978-92-808-1177-3
StatusUdgivet - 2009

Jung, D. (2009). Security: Some Critical Observations about Concepts and Policies. I G. Cawthra (red.), African Security Governance: Emerging Issues Johannesburg: United Nations University Press.
Jung, Dietrich. / Security : Some Critical Observations about Concepts and Policies. African Security Governance: Emerging Issues. red. / Gavin Cawthra. Johannesburg : United Nations University Press, 2009.
@inbook{4cad1b70fb6711deaefb000ea68e967b,
title = "Security: Some Critical Observations about Concepts and Policies",
author = "Dietrich Jung",
year = "2009",
language = "English",
isbn = "978-92-808-1177-3",
editor = "Gavin Cawthra",
booktitle = "African Security Governance",
publisher = "United Nations University Press",
address = "Nepal",

Jung, D 2009, Security: Some Critical Observations about Concepts and Policies. i G Cawthra (red.), African Security Governance: Emerging Issues. United Nations University Press, Johannesburg.

Security : Some Critical Observations about Concepts and Policies. / Jung, Dietrich.

TY - CHAP

T1 - Security

T2 - Some Critical Observations about Concepts and Policies

AU - Jung, Dietrich