Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

StatusUdgivet - 3. okt. 2013

Note vedr. afhandling

Grad tildelt 03-10-2013

Breum, L. (2013). School physical environment: Implications for adolescent active transport and physical fitness. Syddansk Universitet: Syddansk Universitet. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet.
Breum, Lars. / School physical environment : Implications for adolescent active transport and physical fitness. Syddansk Universitet : Syddansk Universitet. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, 2013. 159 s.
@phdthesis{eedcb5e0864e452bb2b3392eecce6c09,
title = "School physical environment: Implications for adolescent active transport and physical fitness",
author = "Lars Breum",
year = "2013",
month = "10",
day = "3",
language = "English",
publisher = "Syddansk Universitet. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet",

Breum, L 2013, School physical environment: Implications for adolescent active transport and physical fitness. Syddansk Universitet. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, Syddansk Universitet.

School physical environment : Implications for adolescent active transport and physical fitness. / Breum, Lars.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

TY - BOOK

T1 - School physical environment

T2 - Implications for adolescent active transport and physical fitness

AU - Breum, Lars

PY - 2013/10/3

Y1 - 2013/10/3

M3 - Ph.D. thesis

BT - School physical environment

PB - Syddansk Universitet. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet

CY - Syddansk Universitet

Breum L. School physical environment: Implications for adolescent active transport and physical fitness. Syddansk Universitet: Syddansk Universitet. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, 2013. 159 s.