Scandinavian Style and the PH Lamp

Stina Teilmann-Lock

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference-proceedingKonferencebidrag i proceedingsForskningpeer review

OriginalsprogEngelsk
TitelA History of Intellectual Property in 50 Objects
RedaktørerClaudy Op den Kamp, Daniel Hunter
Antal sider10
Udgivelses stedCambridge
ForlagCambridge University Press
Publikationsdato2019
ISBN (Elektronisk)9781108325806
StatusUdgivet - 2019

Teilmann-Lock, S. (2019). Scandinavian Style and the PH Lamp. I C. Op den Kamp, & D. Hunter (red.), A History of Intellectual Property in 50 Objects Cambridge: Cambridge University Press.
Teilmann-Lock, Stina. / Scandinavian Style and the PH Lamp. A History of Intellectual Property in 50 Objects. red. / Claudy Op den Kamp ; Daniel Hunter. Cambridge : Cambridge University Press, 2019.
@inproceedings{1818039c6ae14026a9be202951234f8d,
title = "Scandinavian Style and the PH Lamp",
author = "Stina Teilmann-Lock",
year = "2019",
language = "English",
editor = "{Op den Kamp}, Claudy and Daniel Hunter",
booktitle = "A History of Intellectual Property in 50 Objects",
publisher = "Cambridge University Press",
address = "United Kingdom",

Teilmann-Lock, S 2019, Scandinavian Style and the PH Lamp. i C Op den Kamp & D Hunter (red), A History of Intellectual Property in 50 Objects. Cambridge University Press, Cambridge.

Scandinavian Style and the PH Lamp. / Teilmann-Lock, Stina.

A History of Intellectual Property in 50 Objects. red. / Claudy Op den Kamp; Daniel Hunter. Cambridge : Cambridge University Press, 2019.

TY - GEN

T1 - Scandinavian Style and the PH Lamp

AU - Teilmann-Lock, Stina

PY - 2019