Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference-proceedingBidrag til rapportFormidling

TitelCESFO Årsrapport 2016
RedaktørerPer Vagn Freytag, Kim Klyver, Poul Rind Christensen
ForlagSyddansk Universitet. Institut for Entreprenørskab & Relationsledelse
Publikationsdato2016
StatusUdgivet - 2016

Munksgaard, K. B., & Rind Christensen, P. (2016). Samspilsramt kompetenceudvikling - drift og udvikling i et netværksperspektiv (Collaborative development of capabilities). I P. V. Freytag, K. Klyver, & P. R. Christensen (red.), CESFO Årsrapport 2016 Syddansk Universitet. Institut for Entreprenørskab & Relationsledelse.
Munksgaard, Kristin B. ; Rind Christensen, Poul. / Samspilsramt kompetenceudvikling - drift og udvikling i et netværksperspektiv (Collaborative development of capabilities). CESFO Årsrapport 2016. red. / Per Vagn Freytag ; Kim Klyver ; Poul Rind Christensen. Syddansk Universitet. Institut for Entreprenørskab & Relationsledelse, 2016.
@inbook{d0dd5c07c4324afd9461afa7848a23e3,
title = "Samspilsramt kompetenceudvikling - drift og udvikling i et netv{\ae}rksperspektiv (Collaborative development of capabilities)",
author = "Munksgaard, {Kristin B.} and {Rind Christensen}, Poul",
year = "2016",
language = "Dansk",
editor = "Freytag, {Per Vagn} and Kim Klyver and Christensen, {Poul Rind}",
booktitle = "CESFO {\AA}rsrapport 2016",
publisher = "Syddansk Universitet. Institut for Entrepren{\o}rskab & Relationsledelse",

Munksgaard, KB & Rind Christensen, P 2016, Samspilsramt kompetenceudvikling - drift og udvikling i et netværksperspektiv (Collaborative development of capabilities). i PV Freytag, K Klyver & PR Christensen (red), CESFO Årsrapport 2016. Syddansk Universitet. Institut for Entreprenørskab & Relationsledelse.

Samspilsramt kompetenceudvikling - drift og udvikling i et netværksperspektiv (Collaborative development of capabilities). / Munksgaard, Kristin B.; Rind Christensen, Poul.

CESFO Årsrapport 2016. red. / Per Vagn Freytag; Kim Klyver; Poul Rind Christensen. Syddansk Universitet. Institut for Entreprenørskab & Relationsledelse, 2016.

TY - GEN

T1 - Samspilsramt kompetenceudvikling - drift og udvikling i et netværksperspektiv (Collaborative development of capabilities)

AU - Munksgaard, Kristin B.

AU - Rind Christensen, Poul

PY - 2016

Y1 - 2016

M3 - Bidrag til rapport