Samspillet mellem staten, landbrugsorganisationerne og landbrugskooperationen

Flemming Just, Knut Omholt, Seppo Hiltunen, Juhani Laurinkari

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

Udgivelses stedEsbjerg
ForlagSouth Jutland University Press
Antal sider289
ISBN (Trykt)87-88521-12-5
StatusUdgivet - 1984
NavnLandbrugskooperationen i Norden/Arbejdsrappport 1

Just, F., Omholt, K., Hiltunen, S., & Laurinkari, J. (1984). Samspillet mellem staten, landbrugsorganisationerne og landbrugskooperationen. Esbjerg: South Jutland University Press. Landbrugskooperationen i Norden/Arbejdsrappport 1
Just, Flemming ; Omholt, Knut ; Hiltunen, Seppo ; Laurinkari, Juhani. / Samspillet mellem staten, landbrugsorganisationerne og landbrugskooperationen. Esbjerg : South Jutland University Press, 1984. 289 s. (Landbrugskooperationen i Norden/Arbejdsrappport 1).
@book{1ae467703c2f11df937d000ea68e967b,
title = "Samspillet mellem staten, landbrugsorganisationerne og landbrugskooperationen",
author = "Flemming Just and Knut Omholt and Seppo Hiltunen and Juhani Laurinkari",
year = "1984",
language = "Dansk",
isbn = "87-88521-12-5",
publisher = "South Jutland University Press",

Just, F, Omholt, K, Hiltunen, S & Laurinkari, J 1984, Samspillet mellem staten, landbrugsorganisationerne og landbrugskooperationen. Landbrugskooperationen i Norden/Arbejdsrappport 1, South Jutland University Press, Esbjerg.

Samspillet mellem staten, landbrugsorganisationerne og landbrugskooperationen. / Just, Flemming; Omholt, Knut; Hiltunen, Seppo; Laurinkari, Juhani.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Samspillet mellem staten, landbrugsorganisationerne og landbrugskooperationen

AU - Just, Flemming

AU - Omholt, Knut

AU - Hiltunen, Seppo

AU - Laurinkari, Juhani

PY - 1984

Y1 - 1984

M3 - Rapport

SN - 87-88521-12-5

BT - Samspillet mellem staten, landbrugsorganisationerne og landbrugskooperationen

PB - South Jutland University Press

CY - Esbjerg

Just F, Omholt K, Hiltunen S, Laurinkari J. Samspillet mellem staten, landbrugsorganisationerne og landbrugskooperationen. Esbjerg: South Jutland University Press, 1984. 289 s. (Landbrugskooperationen i Norden/Arbejdsrappport 1).