Sammenfatning: Forskningsbaseret viden om undersøgende litteraturundervisning

Thomas Illum Hansen, Nikolaj Frydensbjerg Elf

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference-proceedingBidrag til rapportForskning

Resumé

TitelHvad vi véd om undersøgelsesorienteret undervisning i dansk : Og hvordan vi kan bruge denne viden til at skabe bedre kvalitet i danskfagets litteraturundervisning i grundskolen
RedaktørerNikolaj Elf, Thomas Illum Hansen
Udgivelses stedOdense
ForlagLæremiddel.dk - Nationalt Videncenter for Læremidler
Publikationsdato2017
Sider99-114
Kapitel7
ISBN (Elektronisk)978-87-998860-6-7
StatusUdgivet - 2017

Hansen, T. I., & Elf, N. F. (2017). Sammenfatning: Forskningsbaseret viden om undersøgende litteraturundervisning. I N. Elf, & T. I. Hansen (red.), Hvad vi véd om undersøgelsesorienteret undervisning i dansk: Og hvordan vi kan bruge denne viden til at skabe bedre kvalitet i danskfagets litteraturundervisning i grundskolen (s. 99-114). Odense: Læremiddel.dk - Nationalt Videncenter for Læremidler.
Hansen, Thomas Illum ; Elf, Nikolaj Frydensbjerg. / Sammenfatning: Forskningsbaseret viden om undersøgende litteraturundervisning. Hvad vi véd om undersøgelsesorienteret undervisning i dansk: Og hvordan vi kan bruge denne viden til at skabe bedre kvalitet i danskfagets litteraturundervisning i grundskolen. red. / Nikolaj Elf ; Thomas Illum Hansen. Odense : Læremiddel.dk - Nationalt Videncenter for Læremidler, 2017. s. 99-114
@inbook{64e1835d79604c429986d8f2a03e99d1,
title = "Sammenfatning: Forskningsbaseret viden om unders{\o}gende litteraturundervisning",
abstract = "Rekvireret forskningsrapport for Undervisningsministeriet (UVM) som afrapporterer forunders{\o}gelsesfasen for danskfagets vedkommende i projekt Kvalitet i dansk og matematik. Har v{\ae}ret til gennemsyn inden udgivelse hos UVM.",
author = "Hansen, {Thomas Illum} and Elf, {Nikolaj Frydensbjerg}",
year = "2017",
language = "Dansk",
pages = "99--114",
editor = "Nikolaj Elf and Hansen, {Thomas Illum}",
booktitle = "Hvad vi v{\'e}d om unders{\o}gelsesorienteret undervisning i dansk",
publisher = "L{\ae}remiddel.dk - Nationalt Videncenter for L{\ae}remidler",

Hansen, TI & Elf, NF 2017, Sammenfatning: Forskningsbaseret viden om undersøgende litteraturundervisning. i N Elf & TI Hansen (red), Hvad vi véd om undersøgelsesorienteret undervisning i dansk: Og hvordan vi kan bruge denne viden til at skabe bedre kvalitet i danskfagets litteraturundervisning i grundskolen. Læremiddel.dk - Nationalt Videncenter for Læremidler, Odense, s. 99-114.

Sammenfatning: Forskningsbaseret viden om undersøgende litteraturundervisning. / Hansen, Thomas Illum; Elf, Nikolaj Frydensbjerg.

Hvad vi véd om undersøgelsesorienteret undervisning i dansk: Og hvordan vi kan bruge denne viden til at skabe bedre kvalitet i danskfagets litteraturundervisning i grundskolen. red. / Nikolaj Elf; Thomas Illum Hansen. Odense : Læremiddel.dk - Nationalt Videncenter for Læremidler, 2017. s. 99-114.

TY - GEN

T1 - Sammenfatning: Forskningsbaseret viden om undersøgende litteraturundervisning

AU - Hansen, Thomas Illum

AU - Elf, Nikolaj Frydensbjerg

PY - 2017

Y1 - 2017

N2 - Rekvireret forskningsrapport for Undervisningsministeriet (UVM) som afrapporterer forundersøgelsesfasen for danskfagets vedkommende i projekt Kvalitet i dansk og matematik. Har været til gennemsyn inden udgivelse hos UVM.

AB - Rekvireret forskningsrapport for Undervisningsministeriet (UVM) som afrapporterer forundersøgelsesfasen for danskfagets vedkommende i projekt Kvalitet i dansk og matematik. Har været til gennemsyn inden udgivelse hos UVM.

M3 - Bidrag til rapport

SP - 99

EP - 114

BT - Hvad vi véd om undersøgelsesorienteret undervisning i dansk