Samfundsmæssige barrierer bremser kvindelige iværksættere

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference-proceedingBidrag til bog/antologiFormidling

TitelCESFO Årsrapport 2008
RedaktørerPer Freytag, Kent Jensen, Martin Sendervitz
Udgivelses stedKolding
ForlagCenter for Småvirksomhedsforskning, Syddansk Universitet
Publikationsdato2008
Sider7-12
StatusUdgivet - 2008
NavnCESFO rapportserie

Klyver, K., Evald, M. R., & Nielsen, S. L. (2008). Samfundsmæssige barrierer bremser kvindelige iværksættere. I P. Freytag, K. Jensen, & M. Sendervitz (red.), CESFO Årsrapport 2008 (s. 7-12). Kolding: Center for Småvirksomhedsforskning, Syddansk Universitet. CESFO rapportserie
Klyver, Kim ; Evald, Majbritt Rostgaard ; Nielsen, Suna Løwe. / Samfundsmæssige barrierer bremser kvindelige iværksættere. CESFO Årsrapport 2008. red. / Per Freytag ; Kent Jensen ; Martin Sendervitz. Kolding : Center for Småvirksomhedsforskning, Syddansk Universitet, 2008. s. 7-12 (CESFO rapportserie).
@inbook{0f5f2840e1a911dd990a000ea68e967b,
title = "Samfundsm{\ae}ssige barrierer bremser kvindelige iv{\ae}rks{\ae}ttere",
author = "Kim Klyver and Evald, {Majbritt Rostgaard} and Nielsen, {Suna L{\o}we}",
year = "2008",
language = "Dansk",
pages = "7--12",
editor = "Per Freytag and Kent Jensen and Martin Sendervitz",
booktitle = "CESFO {\AA}rsrapport 2008",
publisher = "Center for Sm{\aa}virksomhedsforskning, Syddansk Universitet",

Klyver, K, Evald, MR & Nielsen, SL 2008, Samfundsmæssige barrierer bremser kvindelige iværksættere. i P Freytag, K Jensen & M Sendervitz (red), CESFO Årsrapport 2008. Center for Småvirksomhedsforskning, Syddansk Universitet, Kolding, CESFO rapportserie, s. 7-12.

Samfundsmæssige barrierer bremser kvindelige iværksættere. / Klyver, Kim; Evald, Majbritt Rostgaard; Nielsen, Suna Løwe.

CESFO Årsrapport 2008. red. / Per Freytag; Kent Jensen; Martin Sendervitz. Kolding : Center for Småvirksomhedsforskning, Syddansk Universitet, 2008. s. 7-12 (CESFO rapportserie).

TY - CHAP

T1 - Samfundsmæssige barrierer bremser kvindelige iværksættere

AU - Klyver, Kim

AU - Evald, Majbritt Rostgaard

AU - Nielsen, Suna Løwe

PY - 2008

Y1 - 2008

M3 - Bidrag til bog/antologi

SP - 7

EP - 12

BT - CESFO Årsrapport 2008

A2 - Freytag, Per

A2 - Jensen, Kent

A2 - Sendervitz, Martin

PB - Center for Småvirksomhedsforskning, Syddansk Universitet

CY - Kolding

Klyver K, Evald MR, Nielsen SL. Samfundsmæssige barrierer bremser kvindelige iværksættere. I Freytag P, Jensen K, Sendervitz M, red., CESFO Årsrapport 2008. Kolding: Center for Småvirksomhedsforskning, Syddansk Universitet. 2008. s. 7-12. (CESFO rapportserie).