Sådan går dagen for lille Lise - og Oskar

Tekster til en udstilling om ting for børn i 150 år

Ning de Coninck-Smith, Hans-Christian Jensen, Signe Mellemgaard, Gertrud Øllgaard

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

OriginalsprogUdefineret/Ukendt
ForlagCenter for Kulturstudier, Syddansk Universitet
StatusUdgivet - 2000
NavnArbejdspapir

Coninck-Smith, N. D., Jensen, H-C., Mellemgaard, S., & Øllgaard, G. (2000). Sådan går dagen for lille Lise - og Oskar: Tekster til en udstilling om ting for børn i 150 år. Center for Kulturstudier, Syddansk Universitet. Arbejdspapir
Coninck-Smith, Ning de ; Jensen, Hans-Christian ; Mellemgaard, Signe ; Øllgaard, Gertrud. / Sådan går dagen for lille Lise - og Oskar : Tekster til en udstilling om ting for børn i 150 år. Center for Kulturstudier, Syddansk Universitet, 2000. (Arbejdspapir).
@book{7f733670ba9611dc9626000ea68e967b,
title = "S{\aa}dan g{\aa}r dagen for lille Lise - og Oskar: Tekster til en udstilling om ting for b{\o}rn i 150 {\aa}r",
author = "Coninck-Smith, {Ning de} and Hans-Christian Jensen and Signe Mellemgaard and Gertrud {\O}llgaard",
year = "2000",
language = "Udefineret/Ukendt",
publisher = "Center for Kulturstudier, Syddansk Universitet",

Coninck-Smith, ND, Jensen, H-C, Mellemgaard, S & Øllgaard, G 2000, Sådan går dagen for lille Lise - og Oskar: Tekster til en udstilling om ting for børn i 150 år. Arbejdspapir, Center for Kulturstudier, Syddansk Universitet.

Sådan går dagen for lille Lise - og Oskar : Tekster til en udstilling om ting for børn i 150 år. / Coninck-Smith, Ning de; Jensen, Hans-Christian; Mellemgaard, Signe; Øllgaard, Gertrud.

Center for Kulturstudier, Syddansk Universitet, 2000. (Arbejdspapir).

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Sådan går dagen for lille Lise - og Oskar

T2 - Tekster til en udstilling om ting for børn i 150 år

AU - Coninck-Smith, Ning de

AU - Jensen, Hans-Christian

AU - Mellemgaard, Signe

AU - Øllgaard, Gertrud

PY - 2000

Y1 - 2000

M3 - Rapport

BT - Sådan går dagen for lille Lise - og Oskar

PB - Center for Kulturstudier, Syddansk Universitet

Coninck-Smith ND, Jensen H-C, Mellemgaard S, Øllgaard G. Sådan går dagen for lille Lise - og Oskar: Tekster til en udstilling om ting for børn i 150 år. Center for Kulturstudier, Syddansk Universitet, 2000. (Arbejdspapir).