Sådan får du frigjort energi til alt det sjove

Publikation: Bidrag til tidsskriftBidrag til avis - AvisartikelFormidling

Resumé

Du kender det fra din egen hverdag. Det kan være svært at finde energien til alle de praktiske gøremål. Vaske tøj, lave mad, gøre rent osv. Når du har fibromyalgi bliver tingene bare mere besværlige, giver smerter og gør dig træt. Og når man bruger alle kræfterne på pligterne, så er der ikke altid energi tilbage til at lave det, man synes er sjovt. Gå i teatret eller i biografen. At gå til foredrag eller måske bare gå på café med veninderne – eller ud og få en øl med gut- terne. Men meget kan ændres med planlæg- ning og ved at tænke anderledes om hvor- dan hverdagen med fibromyalgi kan se ud.
OriginalsprogDansk
TidsskriftFibromyalgi.dk
Udgave nummer4
Sider (fra-til)12-13
StatusUdgivet - 2016

Citer dette

@article{b0038577f4ae45c2af9cd091a78c9897,
title = "S{\aa}dan f{\aa}r du frigjort energi til alt det sjove",
abstract = "Du kender det fra din egen hverdag. Det kan v{\ae}re sv{\ae}rt at finde energien til alle de praktiske g{\o}remål. Vaske t{\o}j, lave mad, g{\o}re rent osv. Når du har fibromyalgi bliver tingene bare mere besv{\ae}rlige, giver smerter og g{\o}r dig tr{\ae}t. Og når man bruger alle kr{\ae}fterne på pligterne, så er der ikke altid energi tilbage til at lave det, man synes er sjovt. Gå i teatret eller i biografen. At gå til foredrag eller måske bare gå på café med veninderne – eller ud og få en {\o}l med gut- terne. Men meget kan {\ae}ndres med planl{\ae}g- ning og ved at t{\ae}nke anderledes om hvor- dan hverdagen med fibromyalgi kan se ud.",
author = "{von B{\"u}low}, Cecilie",
year = "2016",
language = "Dansk",
pages = "12--13",
journal = "Fibromyalgi.dk",
number = "4",

}

Sådan får du frigjort energi til alt det sjove. / von Bülow, Cecilie.

I: Fibromyalgi.dk, Nr. 4, 2016, s. 12-13.

Publikation: Bidrag til tidsskriftBidrag til avis - AvisartikelFormidling

TY - INPR

T1 - Sådan får du frigjort energi til alt det sjove

AU - von Bülow, Cecilie

PY - 2016

Y1 - 2016

N2 - Du kender det fra din egen hverdag. Det kan være svært at finde energien til alle de praktiske gøremål. Vaske tøj, lave mad, gøre rent osv. Når du har fibromyalgi bliver tingene bare mere besværlige, giver smerter og gør dig træt. Og når man bruger alle kræfterne på pligterne, så er der ikke altid energi tilbage til at lave det, man synes er sjovt. Gå i teatret eller i biografen. At gå til foredrag eller måske bare gå på café med veninderne – eller ud og få en øl med gut- terne. Men meget kan ændres med planlæg- ning og ved at tænke anderledes om hvor- dan hverdagen med fibromyalgi kan se ud.

AB - Du kender det fra din egen hverdag. Det kan være svært at finde energien til alle de praktiske gøremål. Vaske tøj, lave mad, gøre rent osv. Når du har fibromyalgi bliver tingene bare mere besværlige, giver smerter og gør dig træt. Og når man bruger alle kræfterne på pligterne, så er der ikke altid energi tilbage til at lave det, man synes er sjovt. Gå i teatret eller i biografen. At gå til foredrag eller måske bare gå på café med veninderne – eller ud og få en øl med gut- terne. Men meget kan ændres med planlæg- ning og ved at tænke anderledes om hvor- dan hverdagen med fibromyalgi kan se ud.

M3 - Bidrag til avis - Avisartikel

SP - 12

EP - 13

JO - Fibromyalgi.dk

JF - Fibromyalgi.dk

IS - 4

ER -