Romantikkens sublime tekstualitet: Løse ender i Coleridges "Frost at Midnight"

Publikation: Working paperForskning

UdgiverSyddansk Universitet. Institut for Litteratur, Kultur og Medier
Antal sider27
StatusUdgivet - 2009

Simonsen, P. (2009). Romantikkens sublime tekstualitet: Løse ender i Coleridges "Frost at Midnight". Syddansk Universitet. Institut for Litteratur, Kultur og Medier.
Simonsen, Peter. / Romantikkens sublime tekstualitet : Løse ender i Coleridges "Frost at Midnight". Syddansk Universitet. Institut for Litteratur, Kultur og Medier, 2009.
@techreport{477192c0e24111dd990a000ea68e967b,
title = "Romantikkens sublime tekstualitet: L{\o}se ender i Coleridges {"}Frost at Midnight{"}",
author = "Peter Simonsen",
year = "2009",
language = "Dansk",
publisher = "Syddansk Universitet. Institut for Litteratur, Kultur og Medier",
type = "WorkingPaper",
institution = "Syddansk Universitet. Institut for Litteratur, Kultur og Medier",

Simonsen, P 2009 'Romantikkens sublime tekstualitet: Løse ender i Coleridges "Frost at Midnight"' Syddansk Universitet. Institut for Litteratur, Kultur og Medier.

Romantikkens sublime tekstualitet : Løse ender i Coleridges "Frost at Midnight". / Simonsen, Peter.

Syddansk Universitet. Institut for Litteratur, Kultur og Medier, 2009.

Publikation: Working paperForskning

TY - UNPB

T1 - Romantikkens sublime tekstualitet

T2 - Løse ender i Coleridges "Frost at Midnight"

AU - Simonsen, Peter

PY - 2009

Y1 - 2009

M3 - Working paper

BT - Romantikkens sublime tekstualitet

PB - Syddansk Universitet. Institut for Litteratur, Kultur og Medier

Simonsen P. Romantikkens sublime tekstualitet: Løse ender i Coleridges "Frost at Midnight". Syddansk Universitet. Institut for Litteratur, Kultur og Medier. 2009.