Revisors opklaring af besvigelser

Læren af praksis

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogFormidling

Resumé

Besvigelser i form af misbrug af aktiver eller regnskabsmanipulation er et fænomen, som desværre forekommer jævnligt både i Danmark og i udlandet. Fænomenet har derfor stor relevans og bevågenhed blandt danske selskabers stakeholdere. Når skaden er sket, handler diskussionen typisk om ansvarsfordelingen. Er det bestyrelsen, direktionen, controllerne eller navnlig den eksterne revisor, som burde have opdaget besvigelsen? Eller burde selskabets medarbejdere have påtaget sig det sociale ansvar at agere som whistleblowers? De berørte parter undskylder sig ofte ved, at den nu afslørede bedrager virkede så tillidsvækkende, og at besvigelsen var udført meget snedigt, så ingen havde fattet mistanke! Netop adresseringen af dette er motivationen til denne bog.

Bogens første del beskæftiger sig således med analysen af personen bag besvigelsen og dennes beslutningsproces. Analysen lægger op til et nyt arbejdspapir med optegnelser af ledende medarbejderes ansvarsområder
OriginalsprogDansk
Udgivelses stedKøbenhavn
ForlagKarnov Group
Udgave2.
Antal sider158
ISBN (Trykt)978-87-619-3617-2
StatusUdgivet - 2015

Citer dette

Bloch Christensen, M., Kristensen, R. H., & Warming-Rasmussen, B. (2015). Revisors opklaring af besvigelser: Læren af praksis. (2. udg.) København: Karnov Group.
Bloch Christensen, Maria ; Kristensen, Rikke Holmslykke ; Warming-Rasmussen, Bent. / Revisors opklaring af besvigelser : Læren af praksis. 2. udg. København : Karnov Group, 2015. 158 s.
@book{f942a6c821da4587b49380d363b0ee78,
title = "Revisors opklaring af besvigelser: L{\ae}ren af praksis",
abstract = "Besvigelser i form af misbrug af aktiver eller regnskabsmanipulation er et f{\ae}nomen, som desv{\ae}rre forekommer j{\ae}vnligt b{\aa}de i Danmark og i udlandet. F{\ae}nomenet har derfor stor relevans og bev{\aa}genhed blandt danske selskabers stakeholdere. N{\aa}r skaden er sket, handler diskussionen typisk om ansvarsfordelingen. Er det bestyrelsen, direktionen, controllerne eller navnlig den eksterne revisor, som burde have opdaget besvigelsen? Eller burde selskabets medarbejdere have p{\aa}taget sig det sociale ansvar at agere som whistleblowers? De ber{\o}rte parter undskylder sig ofte ved, at den nu afsl{\o}rede bedrager virkede s{\aa} tillidsv{\ae}kkende, og at besvigelsen var udf{\o}rt meget snedigt, s{\aa} ingen havde fattet mistanke! Netop adresseringen af dette er motivationen til denne bog.Bogens f{\o}rste del besk{\ae}ftiger sig s{\aa}ledes med analysen af personen bag besvigelsen og dennes beslutningsproces. Analysen l{\ae}gger op til et nyt arbejdspapir med optegnelser af ledende medarbejderes ansvarsomr{\aa}der",
author = "{Bloch Christensen}, Maria and Kristensen, {Rikke Holmslykke} and Bent Warming-Rasmussen",
year = "2015",
language = "Dansk",
isbn = "978-87-619-3617-2",
publisher = "Karnov Group",
edition = "2.",

}

Bloch Christensen, M, Kristensen, RH & Warming-Rasmussen, B 2015, Revisors opklaring af besvigelser: Læren af praksis. 2. udg, Karnov Group, København.

Revisors opklaring af besvigelser : Læren af praksis. / Bloch Christensen, Maria ; Kristensen, Rikke Holmslykke; Warming-Rasmussen, Bent.

2. udg. København : Karnov Group, 2015. 158 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogFormidling

TY - BOOK

T1 - Revisors opklaring af besvigelser

T2 - Læren af praksis

AU - Bloch Christensen, Maria

AU - Kristensen, Rikke Holmslykke

AU - Warming-Rasmussen, Bent

PY - 2015

Y1 - 2015

N2 - Besvigelser i form af misbrug af aktiver eller regnskabsmanipulation er et fænomen, som desværre forekommer jævnligt både i Danmark og i udlandet. Fænomenet har derfor stor relevans og bevågenhed blandt danske selskabers stakeholdere. Når skaden er sket, handler diskussionen typisk om ansvarsfordelingen. Er det bestyrelsen, direktionen, controllerne eller navnlig den eksterne revisor, som burde have opdaget besvigelsen? Eller burde selskabets medarbejdere have påtaget sig det sociale ansvar at agere som whistleblowers? De berørte parter undskylder sig ofte ved, at den nu afslørede bedrager virkede så tillidsvækkende, og at besvigelsen var udført meget snedigt, så ingen havde fattet mistanke! Netop adresseringen af dette er motivationen til denne bog.Bogens første del beskæftiger sig således med analysen af personen bag besvigelsen og dennes beslutningsproces. Analysen lægger op til et nyt arbejdspapir med optegnelser af ledende medarbejderes ansvarsområder

AB - Besvigelser i form af misbrug af aktiver eller regnskabsmanipulation er et fænomen, som desværre forekommer jævnligt både i Danmark og i udlandet. Fænomenet har derfor stor relevans og bevågenhed blandt danske selskabers stakeholdere. Når skaden er sket, handler diskussionen typisk om ansvarsfordelingen. Er det bestyrelsen, direktionen, controllerne eller navnlig den eksterne revisor, som burde have opdaget besvigelsen? Eller burde selskabets medarbejdere have påtaget sig det sociale ansvar at agere som whistleblowers? De berørte parter undskylder sig ofte ved, at den nu afslørede bedrager virkede så tillidsvækkende, og at besvigelsen var udført meget snedigt, så ingen havde fattet mistanke! Netop adresseringen af dette er motivationen til denne bog.Bogens første del beskæftiger sig således med analysen af personen bag besvigelsen og dennes beslutningsproces. Analysen lægger op til et nyt arbejdspapir med optegnelser af ledende medarbejderes ansvarsområder

M3 - Bog

SN - 978-87-619-3617-2

BT - Revisors opklaring af besvigelser

PB - Karnov Group

CY - København

ER -

Bloch Christensen M, Kristensen RH, Warming-Rasmussen B. Revisors opklaring af besvigelser: Læren af praksis. 2. udg. København: Karnov Group, 2015. 158 s.