Reverse Logistics: Technological Challenges and Reusable Transport Packaging

Juste Gregorauskaite, Dainora Grundey, Silvija Juskeliene

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference-proceedingKonferencebidrag i proceedingsForskningpeer review

OriginalsprogEngelsk
TitelProceedings of International Scientific Conference "New Trends of the Development of Industry"
Udgivelses stedBrno
ForlagBrno University of Technology
Publikationsdato2003
ISBN (Elektronisk)80-214-2518-0
StatusUdgivet - 2003
Udgivet eksterntJa
BegivenhedNew Trends of the Development of Industry - Brno University of Technology, Brno, Tjekkiet
Varighed: 26. nov. 200327. nov. 2003

Konference

KonferenceNew Trends of the Development of Industry
LokationBrno University of Technology
LandTjekkiet
ByBrno
Periode26/11/200327/11/2003

Gregorauskaite, J., Grundey, D., & Juskeliene, S. (2003). Reverse Logistics: Technological Challenges and Reusable Transport Packaging. I Proceedings of International Scientific Conference "New Trends of the Development of Industry" Brno: Brno University of Technology.
Gregorauskaite, Juste ; Grundey, Dainora ; Juskeliene, Silvija. / Reverse Logistics: Technological Challenges and Reusable Transport Packaging. Proceedings of International Scientific Conference "New Trends of the Development of Industry". Brno : Brno University of Technology, 2003.
@inproceedings{869a13b63fc8471584a6ca76e6a5a200,
title = "Reverse Logistics: Technological Challenges and Reusable Transport Packaging",
author = "Juste Gregorauskaite and Dainora Grundey and Silvija Juskeliene",
year = "2003",
language = "English",
booktitle = "Proceedings of International Scientific Conference {"}New Trends of the Development of Industry{"}",
publisher = "Brno University of Technology",

Gregorauskaite, J, Grundey, D & Juskeliene, S 2003, Reverse Logistics: Technological Challenges and Reusable Transport Packaging. i Proceedings of International Scientific Conference "New Trends of the Development of Industry". Brno University of Technology, Brno, New Trends of the Development of Industry, Brno, Tjekkiet, 26/11/2003.

Reverse Logistics: Technological Challenges and Reusable Transport Packaging. / Gregorauskaite, Juste; Grundey, Dainora; Juskeliene, Silvija.

TY - GEN

T1 - Reverse Logistics: Technological Challenges and Reusable Transport Packaging

AU - Gregorauskaite, Juste

AU - Grundey, Dainora