Retsmedicin i Embedslægevæsenet

Henrik Lyngbeck Hansen

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference-proceedingBidrag til bog/antologiFormidling

OriginalsprogDansk
TitelForebyggelse Kontrol Rådgivning, Embedslægerne i 225 år
RedaktørerNils Rosdahl, Gerda Bonderup
Udgivelses stedEmbedslægeforeningen, Lyngby
Publikationsdato2007
ISBN (Trykt)978 87992048 0 9
StatusUdgivet - 2007
Udgivet eksterntJa

Bibliografisk note

Redigeret af Nils Rosdahl og Gerda Bonderup
I anledning af Embedslægeforeningens 125 års jubilæum og Embedslægevæ-senets nu ændrede status til en integreret del af Sundhedsstyrelsen uden selv-stændig konto udgiver foreningen nu en publikation om embedslægernes hi-storie. Den består af en række selvstændige artikler, hvoraf nogle er lidt æn-drede genoptryk af tidligere artikler i Ugeskrift for Læger og Månedsskridt for praktisk Lægegerning, om embedslægevæsenets og foreningens historie og de opgaver, embedslægerne skulle udføre, samlede af Gerda Bonderup og Nils Rosdahl som redaktører.

Citer dette

Hansen, H. L. (2007). Retsmedicin i Embedslægevæsenet. I N. Rosdahl, & G. Bonderup (red.), Forebyggelse Kontrol Rådgivning, Embedslægerne i 225 år Embedslægeforeningen, Lyngby.
Hansen, Henrik Lyngbeck. / Retsmedicin i Embedslægevæsenet. Forebyggelse Kontrol Rådgivning, Embedslægerne i 225 år. red. / Nils Rosdahl ; Gerda Bonderup. Embedslægeforeningen, Lyngby, 2007.
@inbook{cd3420c7421d467c801b4c4e31b299a5,
title = "Retsmedicin i Embedsl{\ae}gev{\ae}senet",
author = "Hansen, {Henrik Lyngbeck}",
note = "Redigeret af Nils Rosdahl og Gerda Bonderup I anledning af Embedsl{\ae}geforeningens 125 {\aa}rs jubil{\ae}um og Embedsl{\ae}gev{\ae}-senets nu {\ae}ndrede status til en integreret del af Sundhedsstyrelsen uden selv-st{\ae}ndig konto udgiver foreningen nu en publikation om embedsl{\ae}gernes hi-storie. Den best{\aa}r af en r{\ae}kke selvst{\ae}ndige artikler, hvoraf nogle er lidt {\ae}n-drede genoptryk af tidligere artikler i Ugeskrift for L{\ae}ger og M{\aa}nedsskridt for praktisk L{\ae}gegerning, om embedsl{\ae}gev{\ae}senets og foreningens historie og de opgaver, embedsl{\ae}gerne skulle udf{\o}re, samlede af Gerda Bonderup og Nils Rosdahl som redakt{\o}rer.",
year = "2007",
language = "Dansk",
isbn = "978 87992048 0 9",
editor = "Nils Rosdahl and Gerda Bonderup",
booktitle = "Forebyggelse Kontrol R{\aa}dgivning, Embedsl{\ae}gerne i 225 {\aa}r",

}

Hansen, HL 2007, Retsmedicin i Embedslægevæsenet. i N Rosdahl & G Bonderup (red), Forebyggelse Kontrol Rådgivning, Embedslægerne i 225 år. Embedslægeforeningen, Lyngby.

Retsmedicin i Embedslægevæsenet. / Hansen, Henrik Lyngbeck.

Forebyggelse Kontrol Rådgivning, Embedslægerne i 225 år. red. / Nils Rosdahl; Gerda Bonderup. Embedslægeforeningen, Lyngby, 2007.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference-proceedingBidrag til bog/antologiFormidling

TY - CHAP

T1 - Retsmedicin i Embedslægevæsenet

AU - Hansen, Henrik Lyngbeck

N1 - Redigeret af Nils Rosdahl og Gerda Bonderup I anledning af Embedslægeforeningens 125 års jubilæum og Embedslægevæ-senets nu ændrede status til en integreret del af Sundhedsstyrelsen uden selv-stændig konto udgiver foreningen nu en publikation om embedslægernes hi-storie. Den består af en række selvstændige artikler, hvoraf nogle er lidt æn-drede genoptryk af tidligere artikler i Ugeskrift for Læger og Månedsskridt for praktisk Lægegerning, om embedslægevæsenets og foreningens historie og de opgaver, embedslægerne skulle udføre, samlede af Gerda Bonderup og Nils Rosdahl som redaktører.

PY - 2007

Y1 - 2007

M3 - Bidrag til bog/antologi

SN - 978 87992048 0 9

BT - Forebyggelse Kontrol Rådgivning, Embedslægerne i 225 år

A2 - Rosdahl, Nils

A2 - Bonderup, Gerda

CY - Embedslægeforeningen, Lyngby

ER -

Hansen HL. Retsmedicin i Embedslægevæsenet. I Rosdahl N, Bonderup G, red., Forebyggelse Kontrol Rådgivning, Embedslægerne i 225 år. Embedslægeforeningen, Lyngby. 2007