Resource transfer between two Danish offshore energy clusters

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

246 Downloads (Pure)
OriginalsprogEngelsk
Udgivelses stedKolding
ForlagSyddansk Universitet. Institut for Entreprenørskab og Relationsledelse
Antal sider37
StatusUdgivet - 2013

Damgaard, T., Ingstrup, M. B., & Mikkelsen, M. D. (2013). Resource transfer between two Danish offshore energy clusters. Kolding: Syddansk Universitet. Institut for Entreprenørskab og Relationsledelse.
Damgaard, Torben ; Ingstrup, Mads Bruun ; Mikkelsen, Mia Dahl. / Resource transfer between two Danish offshore energy clusters. Kolding : Syddansk Universitet. Institut for Entreprenørskab og Relationsledelse, 2013. 37 s.
@book{3a989d1621444f6d8de7c21c0f2c9515,
title = "Resource transfer between two Danish offshore energy clusters",
author = "Torben Damgaard and Ingstrup, {Mads Bruun} and Mikkelsen, {Mia Dahl}",
year = "2013",
language = "English",
publisher = "Syddansk Universitet. Institut for Entrepren{\o}rskab og Relationsledelse",

Damgaard, T, Ingstrup, MB & Mikkelsen, MD 2013, Resource transfer between two Danish offshore energy clusters. Syddansk Universitet. Institut for Entreprenørskab og Relationsledelse, Kolding.

Resource transfer between two Danish offshore energy clusters. / Damgaard, Torben; Ingstrup, Mads Bruun; Mikkelsen, Mia Dahl.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Resource transfer between two Danish offshore energy clusters

AU - Damgaard, Torben

AU - Ingstrup, Mads Bruun

AU - Mikkelsen, Mia Dahl

PY - 2013

Y1 - 2013

M3 - Report

BT - Resource transfer between two Danish offshore energy clusters

PB - Syddansk Universitet. Institut for Entreprenørskab og Relationsledelse

CY - Kolding

Damgaard T, Ingstrup MB, Mikkelsen MD. Resource transfer between two Danish offshore energy clusters. Kolding: Syddansk Universitet. Institut for Entreprenørskab og Relationsledelse, 2013. 37 s.