Ola Ekholm, Anne Illemann Christensen, Gunilla Davidsson, Fredrik Scheffer, Eiwor Höglund-Dávila, Berit Otnes, Jorun Ramm, Finn Kamper-Jørgensen

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportFormidling

OriginalsprogEngelsk
Udgivelses stedKøbenhavn
ForlagSyddansk Universitet. Statens Institut for Folkesundhed
Antal sider162
StatusUdgivet - 2009

Emneord

• Spørgeskema
  • Surveys
  • Sundhed

Ekholm, O., Christensen, A. I., Davidsson, G., Scheffer, F., Höglund-Dávila, E., Otnes, B., ... Kamper-Jørgensen, F. (2009). Report on the inter-Scandinavian comparison of the translated European Health Interview Survey (EHIS) modules. København: Syddansk Universitet. Statens Institut for Folkesundhed.
Ekholm, Ola ; Christensen, Anne Illemann ; Davidsson, Gunilla ; Scheffer, Fredrik ; Höglund-Dávila, Eiwor ; Otnes, Berit ; Ramm, Jorun ; Kamper-Jørgensen, Finn. / Report on the inter-Scandinavian comparison of the translated European Health Interview Survey (EHIS) modules. København : Syddansk Universitet. Statens Institut for Folkesundhed, 2009. 162 s.
@book{73e773c001de11dfaefb000ea68e967b,
title = "Report on the inter-Scandinavian comparison of the translated European Health Interview Survey (EHIS) modules",
keywords = "Sp{\o}rgeskema, Surveys, Sundhed, Questionnaires, Surveys, Health",
author = "Ola Ekholm and Christensen, {Anne Illemann} and Gunilla Davidsson and Fredrik Scheffer and Eiwor H{\"o}glund-D{\'a}vila and Berit Otnes and Jorun Ramm and Finn Kamper-J{\o}rgensen",
year = "2009",
language = "English",
publisher = "Syddansk Universitet. Statens Institut for Folkesundhed",

Ekholm, O, Christensen, AI, Davidsson, G, Scheffer, F, Höglund-Dávila, E, Otnes, B, Ramm, J & Kamper-Jørgensen, F 2009, Report on the inter-Scandinavian comparison of the translated European Health Interview Survey (EHIS) modules. Syddansk Universitet. Statens Institut for Folkesundhed, København.

Report on the inter-Scandinavian comparison of the translated European Health Interview Survey (EHIS) modules. / Ekholm, Ola; Christensen, Anne Illemann; Davidsson, Gunilla; Scheffer, Fredrik; Höglund-Dávila, Eiwor; Otnes, Berit; Ramm, Jorun; Kamper-Jørgensen, Finn.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportFormidling

TY - RPRT

T1 - Report on the inter-Scandinavian comparison of the translated European Health Interview Survey (EHIS) modules

AU - Ekholm, Ola

AU - Christensen, Anne Illemann

AU - Davidsson, Gunilla

AU - Scheffer, Fredrik

AU - Höglund-Dávila, Eiwor

AU - Otnes, Berit

AU - Ramm, Jorun

AU - Kamper-Jørgensen, Finn

PY - 2009

Y1 - 2009

KW - Spørgeskema

KW - Surveys

KW - Sundhed

KW - Questionnaires

KW - Surveys

KW - Health

M3 - Report

BT - Report on the inter-Scandinavian comparison of the translated European Health Interview Survey (EHIS) modules

PB - Syddansk Universitet. Statens Institut for Folkesundhed

CY - København

Ekholm O, Christensen AI, Davidsson G, Scheffer F, Höglund-Dávila E, Otnes B et al. Report on the inter-Scandinavian comparison of the translated European Health Interview Survey (EHIS) modules. København: Syddansk Universitet. Statens Institut for Folkesundhed, 2009. 162 s.