Renholdelse af boliglejemålet: under lejeforholdets beståen - del II

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

Resumé

Artiklens anden del analyserer i hvilket omfang udlejer er forpligtet til at renholde boligen udvendigt under lejeforholdets beståen, om udlejer må besigtige det lejede udvendigt, om udlejer kan ophæve/opsige som følge af manglende renholdelse samt hvilke sanktioner der er tilknyttet og hvor tvisteløsning foregår. Artiklens første del blev bragt i forrige udgave af Magasinet Danske Udlejere.
OriginalsprogDansk
TidsskriftMagasinet Danske Udlejere
Sider (fra-til)24-27
StatusUdgivet - okt. 2019

Citer dette

@article{d99c9cd377e0431b84a7fb7edab9ddde,
title = "Renholdelse af boliglejem{\aa}let: under lejeforholdets best{\aa}en - del II",
abstract = "Artiklens anden del analyserer i hvilket omfang udlejer er forpligtet til at renholde boligen udvendigt under lejeforholdets best{\aa}en, om udlejer m{\aa} besigtige det lejede udvendigt, om udlejer kan oph{\ae}ve/opsige som f{\o}lge af manglende renholdelse samt hvilke sanktioner der er tilknyttet og hvor tvistel{\o}sning foreg{\aa}r. Artiklens f{\o}rste del blev bragt i forrige udgave af Magasinet Danske Udlejere.",
author = "Daniel Skov",
year = "2019",
month = "10",
language = "Dansk",
pages = "24--27",
journal = "Magasinet Danske Udlejere",

}

Renholdelse af boliglejemålet : under lejeforholdets beståen - del II. / Skov, Daniel.

I: Magasinet Danske Udlejere, 10.2019, s. 24-27.

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

TY - JOUR

T1 - Renholdelse af boliglejemålet

T2 - under lejeforholdets beståen - del II

AU - Skov, Daniel

PY - 2019/10

Y1 - 2019/10

N2 - Artiklens anden del analyserer i hvilket omfang udlejer er forpligtet til at renholde boligen udvendigt under lejeforholdets beståen, om udlejer må besigtige det lejede udvendigt, om udlejer kan ophæve/opsige som følge af manglende renholdelse samt hvilke sanktioner der er tilknyttet og hvor tvisteløsning foregår. Artiklens første del blev bragt i forrige udgave af Magasinet Danske Udlejere.

AB - Artiklens anden del analyserer i hvilket omfang udlejer er forpligtet til at renholde boligen udvendigt under lejeforholdets beståen, om udlejer må besigtige det lejede udvendigt, om udlejer kan ophæve/opsige som følge af manglende renholdelse samt hvilke sanktioner der er tilknyttet og hvor tvisteløsning foregår. Artiklens første del blev bragt i forrige udgave af Magasinet Danske Udlejere.

M3 - Tidsskriftartikel

SP - 24

EP - 27

JO - Magasinet Danske Udlejere

JF - Magasinet Danske Udlejere

ER -