Renholdelse af boliglejemålet: under lejeforholdets beståen - del I

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

Resumé

Artiklens første del analyserer i hvilket omfang lejer er forpligtet til at renholde boligen indvendigt under lejeforholdets beståen, om udlejer må besigtige det lejede indvendigt, om udlejer kan ophæve/opsige som følge af manglende renholdelse samt hvilke sanktioner der er tilknyttet og hvor tvisteløsning foregår. Artiklens andel del blev bragt i næste udgave af Magasinet Danske Udlejere.
OriginalsprogDansk
TidsskriftMagasinet Danske Udlejere
Sider (fra-til)22-23
StatusUdgivet - sep. 2019

Citer dette

@article{edce4f054d3640e5bc3f03d6fc9d6b9b,
title = "Renholdelse af boliglejem{\aa}let: under lejeforholdets best{\aa}en - del I",
abstract = "Artiklens f{\o}rste del analyserer i hvilket omfang lejer er forpligtet til at renholde boligen indvendigt under lejeforholdets best{\aa}en, om udlejer m{\aa} besigtige det lejede indvendigt, om udlejer kan oph{\ae}ve/opsige som f{\o}lge af manglende renholdelse samt hvilke sanktioner der er tilknyttet og hvor tvistel{\o}sning foreg{\aa}r. Artiklens andel del blev bragt i n{\ae}ste udgave af Magasinet Danske Udlejere.",
author = "Daniel Skov",
year = "2019",
month = "9",
language = "Dansk",
pages = "22--23",
journal = "Magasinet Danske Udlejere",

}

Renholdelse af boliglejemålet : under lejeforholdets beståen - del I. / Skov, Daniel.

I: Magasinet Danske Udlejere, 09.2019, s. 22-23.

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

TY - JOUR

T1 - Renholdelse af boliglejemålet

T2 - under lejeforholdets beståen - del I

AU - Skov, Daniel

PY - 2019/9

Y1 - 2019/9

N2 - Artiklens første del analyserer i hvilket omfang lejer er forpligtet til at renholde boligen indvendigt under lejeforholdets beståen, om udlejer må besigtige det lejede indvendigt, om udlejer kan ophæve/opsige som følge af manglende renholdelse samt hvilke sanktioner der er tilknyttet og hvor tvisteløsning foregår. Artiklens andel del blev bragt i næste udgave af Magasinet Danske Udlejere.

AB - Artiklens første del analyserer i hvilket omfang lejer er forpligtet til at renholde boligen indvendigt under lejeforholdets beståen, om udlejer må besigtige det lejede indvendigt, om udlejer kan ophæve/opsige som følge af manglende renholdelse samt hvilke sanktioner der er tilknyttet og hvor tvisteløsning foregår. Artiklens andel del blev bragt i næste udgave af Magasinet Danske Udlejere.

M3 - Tidsskriftartikel

SP - 22

EP - 23

JO - Magasinet Danske Udlejere

JF - Magasinet Danske Udlejere

ER -