Reformerne i den offentlige sektor

Skab seks plusser!

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

Resumé

Der er gennemført mere end 15 reformer i den offentlige sektor på få år. Disse analyseres i bogen med udgangspunkt i følgende tre spørgsmål. Reformernes konsekvenser for produktionen og leveringen af velfærdsydelserne til borgerne? Årsagen til og drivkraften bag reformerne? Reformernes krav til de offentlige ledere, og ledernes muligheder for at indfri disse?
OriginalsprogDansk
Udgivelses stedKøbenhavn
ForlagDjøf Forlag
Antal sider292
ISBN (Trykt)978-87-574-2135-4
StatusUdgivet - 2010
Udgivet eksterntJa

Citer dette

@book{ff84dbafdd96496c90d2a88555f0bd69,
title = "Reformerne i den offentlige sektor: Skab seks plusser!",
abstract = "Der er gennemf{\o}rt mere end 15 reformer i den offentlige sektor p{\aa} f{\aa} {\aa}r. Disse analyseres i bogen med udgangspunkt i f{\o}lgende tre sp{\o}rgsm{\aa}l. Reformernes konsekvenser for produktionen og leveringen af velf{\ae}rdsydelserne til borgerne? {\AA}rsagen til og drivkraften bag reformerne? Reformernes krav til de offentlige ledere, og ledernes muligheder for at indfri disse?",
author = "Pedersen, {John Storm}",
year = "2010",
language = "Dansk",
isbn = "978-87-574-2135-4",
publisher = "Dj{\o}f Forlag",

}

Reformerne i den offentlige sektor : Skab seks plusser! / Pedersen, John Storm.

København : Djøf Forlag, 2010. 292 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

TY - BOOK

T1 - Reformerne i den offentlige sektor

T2 - Skab seks plusser!

AU - Pedersen, John Storm

PY - 2010

Y1 - 2010

N2 - Der er gennemført mere end 15 reformer i den offentlige sektor på få år. Disse analyseres i bogen med udgangspunkt i følgende tre spørgsmål. Reformernes konsekvenser for produktionen og leveringen af velfærdsydelserne til borgerne? Årsagen til og drivkraften bag reformerne? Reformernes krav til de offentlige ledere, og ledernes muligheder for at indfri disse?

AB - Der er gennemført mere end 15 reformer i den offentlige sektor på få år. Disse analyseres i bogen med udgangspunkt i følgende tre spørgsmål. Reformernes konsekvenser for produktionen og leveringen af velfærdsydelserne til borgerne? Årsagen til og drivkraften bag reformerne? Reformernes krav til de offentlige ledere, og ledernes muligheder for at indfri disse?

M3 - Bog

SN - 978-87-574-2135-4

BT - Reformerne i den offentlige sektor

PB - Djøf Forlag

CY - København

ER -