Reform af arbejdsmarkedsforvaltningen kan blive dyr

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

Resumé

Uden den store offentlige debat er det lykkedes regeringen i forbindelse med finansloven for 2009 at nedlægge de statslige jobcentre og overlade indsatsen for de ledige til kommunerne. Regeringen har arbejdet for dette siden 2002, men indtil nu har LO, DA og Socialdemokraterne formået at spænde ben. Ingen ved, om reformen er til gavn for de ledige, og stigende ledighed kan tvinge kommunerne til at spare på velfærden.
OriginalsprogDansk
TidsskriftIndblik Nu
StatusUdgivet - 17. dec. 2008

Citer dette

@article{d9219770cdcd11dd9908000ea68e967b,
title = "Reform af arbejdsmarkedsforvaltningen kan blive dyr",
abstract = "Uden den store offentlige debat er det lykkedes regeringen i forbindelse med finansloven for 2009 at nedl{\ae}gge de statslige jobcentre og overlade indsatsen for de ledige til kommunerne. Regeringen har arbejdet for dette siden 2002, men indtil nu har LO, DA og Socialdemokraterne form{\aa}et at sp{\ae}nde ben. Ingen ved, om reformen er til gavn for de ledige, og stigende ledighed kan tvinge kommunerne til at spare p{\aa} velf{\ae}rden.",
author = "Klitgaard, {Michael Baggesen}",
year = "2008",
month = "12",
day = "17",
language = "Dansk",
journal = "Indblik Nu",
publisher = "Indblik Nu A/S",

}

Reform af arbejdsmarkedsforvaltningen kan blive dyr. / Klitgaard, Michael Baggesen.

I: Indblik Nu, 17.12.2008.

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

TY - JOUR

T1 - Reform af arbejdsmarkedsforvaltningen kan blive dyr

AU - Klitgaard, Michael Baggesen

PY - 2008/12/17

Y1 - 2008/12/17

N2 - Uden den store offentlige debat er det lykkedes regeringen i forbindelse med finansloven for 2009 at nedlægge de statslige jobcentre og overlade indsatsen for de ledige til kommunerne. Regeringen har arbejdet for dette siden 2002, men indtil nu har LO, DA og Socialdemokraterne formået at spænde ben. Ingen ved, om reformen er til gavn for de ledige, og stigende ledighed kan tvinge kommunerne til at spare på velfærden.

AB - Uden den store offentlige debat er det lykkedes regeringen i forbindelse med finansloven for 2009 at nedlægge de statslige jobcentre og overlade indsatsen for de ledige til kommunerne. Regeringen har arbejdet for dette siden 2002, men indtil nu har LO, DA og Socialdemokraterne formået at spænde ben. Ingen ved, om reformen er til gavn for de ledige, og stigende ledighed kan tvinge kommunerne til at spare på velfærden.

M3 - Tidsskriftartikel

JO - Indblik Nu

JF - Indblik Nu

ER -